Samenstelling Fortuna A1 en A2 seizoen 2022-2023

De A1 en A2 hebben deze week nog getraind en kennisgemaakt met de nieuwe trainers (Laurens, Luca en Rick). Daarom had de TC besloten te wachten met de teamsamenstelling. Als er na het lezen van deze publicatie nog vragen of onduidelijkheden zijn dan kan je een mail sturen naar tc@fortuna-korfbal.nl waarop wij spoedig zullen reageren.

Fortuna A1

De selectie voor Fortuna A1 bestaat uit 6 dames en 5 heren. Na de voorbereiding of anders voor aanvang van de zaalcompetitie worden de dames teruggebracht naar 5 en wordt er geschoven naar de A2. Deze keuze wordt gemaakt door de TC Topkorfbal i.o.m. de trainers.

De onduidelijkheid over het moment komt door het minimale aantal fitte dames bij Fortuna 1 en Fortuna 2 zoals ook al is gecommuniceerd bij de teamsamenstelling van Fortuna 1 en 2. De verwachting van de TC is dat er veelvuldig van Fortuna 3 en Fortuna A1 doorgeschoven gaat worden naar Fortuna 2.

Totdat de A1 is teruggebracht naar 5-5 zal er wekelijks ook een A1 dame in de A2 spelen. Dat is een dame met (*)

Bij de junioren werken we net zoals bij de jeugdteams met teamouders. Teamouders zijn het verlengstuk van de trainers en helpen de trainers met de randzaken.

 

Coaches: Laurens en Luca

Teamouder: nader te bepalen

Dames Heren
Chelsea Lucas
Demi (*) Milan
Mila (*) Rick
Noek Sascha
Roos Seth
Sjors (*)


Fortuna A2

Fortuna A2 bestaat uit 6 dames en 6 heren. Na de voorbereiding worden de dames teruggebracht naar 5 en wordt er geschoven naar de A3. Deze keuze wordt gemaakt door de TC Topkorfbal i.o.m. de trainers. Bij de heren wordt er niet geschoven aangezien Fedor zich volledig gaat focussen op zijn revalidatie.

Bij de A2 wordt ook een teamouder aangesteld.

Coach: Rick

Teamouder: nader te bepalen

Dames Heren
Dame A1 (*) Justin
Annemee Lars S.
Amy-Lynn Lars van Z.
Bibi Olaf
Julia Ruben
Lis Fedor (revaliderend)

 

 

Lees meer nieuws

Share This