In overleg met de coaches heeft de TC Topsport een juniorenselectie (A1 en A2) samengesteld voor het seizoen 2020-2021.
Een aantal opmerkingen:

  • Bij de juniorenselectie is het uitgangspunt om maximaal met 10 heren en 10 dames de veldcompetitie te starten. Dit betekent dat er nog 2 heren af gaan vallen.
  • Net als afgelopen jaar zullen een aantal jeugdspelers op vastgestelde momenten meetrainen met de KorfbalLeague-selectie.
  • Voor de juniorenselectie geldt dat de TC Topsport samen met de coaches aan het begin van het veldseizoen de verdeling tussen de teams bekend maakt.
  • Voor aanvang van de zaalcompetitie beoordelen de TC en coaches de teamindeling opnieuw. Het kan dus betekenen dat je in de zaal in een andere selectie of ander team speelt dan op het veld. Uiteraard zullen we hier tijdig en zorgvuldig over communiceren.

Oproep aan alle leden: voor Fortuna A2 zijn we nog op zoek naar trainers/coaches. Ben of ken je iemand die dit graag wil doen, laat dit dan weten aan de TC Topsport via tc@fortuna-korfbal.nl.

A1/A2 (juniorenselectie)

Dames
Alicia, Amy, Chelsea, Fabienne, Jill, Marlies, Moana, Noek, Resy, Sjors

Heren
Brad, Jens, Kay, Lars van P, Lars van Z, Lucas, Martijn, Merijn, Milan, Thomas, Tim, Wouter

Trainers/coaches A1: Jeroen en Arno
Trainers/coaches A2: nog niet bekend

Heb je vragen n.a.v. deze indeling, neem dan contact met de TC via tc@fortuna-korfbal.nl

Fortuna A3 tot en met A6

Komend seizoen kunnen we maar liefst 6 A-teams indelen. Daar zijn we als vereniging erg blij mee!
Uiteraard is bij de samenstelling van de teams rekening gehouden met speelsterkte, maar ook een goede balans tussen de “jonge” en “oudere” junioren, dames en heren en spelers die graag samen blijven spelen is belangrijk, want het moet tenslotte ook gezellig zijn buiten het veld.
De jeugd-tc voert nog gesprekken met nieuwe spelers over een plek in één van de vier teams. De A4 en A6 zullen samen trainen. Als er reserves of invallers nodig zijn bij wedstrijden in deze twee teams zullen de spelers van de A5, waar mogelijk, ervoor zorgen dat deze plekken worden ingevuld.
De trainers van A3 tot en met A6 volgen later.

Er zullen altijd spelers zijn die iets anders verwacht hadden en positief of negatief verrast zijn. Laat de indeling eerst even op je inwerken voor je een reactie geeft. Bedenk dat een hele groep clubgenoten al het hele seizoen vrijwillig vele uren in deze teamindeling (en alles wat ermee samenhangt) steekt en keuzes heeft moeten maken. Als je toch wilt reageren kan dat, alléén per mail en vanaf maandag 15 juni, naar jeugd-tc@fortuna-korfbal.nl.

De teamindeling:

A3
Dames
Chloë, Evelijn, Myrthe, Sophie

Heren
Lars N, Olaf vP, Sem B, 2x afvaller A2

A4
Dames
Isabeau, Féderique,

Heren
Jelmer, Mats, Niels, Tiss, Tycho, Sem vZ

A5
Dames
Gwendoline, Iris, Felice, Liza, Marit, Tara

Heren
Dylan, Jens, Julian, Thomas

A6

Dames
Anouk, Liz, Senne, Sterre, Babiche

Heren
Axel, Jayden, Senna

Share This