Samenstelling korfbalselecties seizoen 2022-2023

Namens de vereniging en in overleg met de coaches heeft de TC topkorfbal onlangs de selecties voor het seizoen 2022/2023 vastgesteld en wil hierbij iedereen informeren. Als er na het lezen van deze publicatie nog vragen of onduidelijkheden zijn dan kan je een mail sturen naar tc@fortuna-korfbal.nl waarop wij spoedig zullen reageren.

Fortuna 1 en 2

De selectie voor Fortuna 1 en 2 bestaat uit 10 fitte dames, 2 revaliderende dames en 12 heren. De trainers bepalen wekelijks welke spelers in Fortuna 1 en welke in Fortuna 2 spelen.

De TC verwacht dat bij aanvang van de zaalcompetitie de heren worden teruggebracht naar 11 en dat er dus doorgeschoven gaat worden naar Fortuna 3. Aan de dames kant verwacht de TC juist het omgekeerde gezien de revalidaties. Dat betekent dat de TC verwacht dat er veelvuldig van Fortuna 3 en Fortuna A1 doorgeschoven gaat worden naar Fortuna 2.

Coaches Fortuna 1: Ard en Damien

Coaches Fortuna 2: Jeroen en Sijmen

Staf: Renate, Han, Jos, Pieter, Serge

 

Dames Heren
Annick Daan
Celeste Emiel
Eline Jaap
Fabienne Jimmy
Fleur Jordi
Jessica Joren
Lieneke Kai
Michelle Merijn
Renee Mick
Resy Nik
Eva (revalidatie) Tim
Roos (revalidatie) Wouter

 

Fortuna 3 en 4

De selectie voor Fortuna 3 en 4 bestaat uit 11 dames en 10 heren. Aan het begin van de veldcompetitie zal de TC samen met de coaches bepalen welke spelers in Fortuna 3 en Fortuna 4 spelen. Bij aanvang van de zaalcompetitie zullen we dat nogmaals doen.

De TC verwacht niet dat er tijdens het seizoen geschoven gaat worden van Fortuna 4 naar de breedtesport.

Teleurstellend is dat er nog steeds geen coaches voor Fortuna 4 zijn. Er zullen mensen uit onze vereniging op moeten gaan staan anders verwacht de TC dat spelers een ander plan zullen trekken. Tijdelijk aansluiten en/of met een groep van meerdere coaches is bespreekbaar.

Bij Fortuna 3 en Fortuna 4 zullen vanaf dit seizoen net als bij onze jeugdploegen teamouders aangesteld worden.Teamouders zijn het verlengstuk van de trainers en helpen de trainers met de randzaken zoals reserves, communicatie, etc.

 

Coaches Fortuna 3: Mark en Wim

Coaches Fortuna 4: NNB

Teamouders: nader te bepalen

 

Dames Heren
Alicia Bastien
Amber Brad
Demi Jan
Felice Jens
Marit G. Jeroen
Marit v. W. Lars
Milou Martijn
Nina Sem
Sanne Sven
Sascha Thomas
Sophie Verwachte heer Fortuna 2 >> Fortuna 3

 

Lees meer nieuws

Share This