Samenstelling selecties seizoen 2020-2021 (senioren 1 t/m 4)

In overleg met de coaches heeft de TC Topsport een KL-selectie en een B-selectie samengesteld voor het seizoen 2020-2021. Fortuna 1 en 2 vormen de Korfballeague-selectie. Met Fortuna 3 en 4 beschikt Fortuna/Delta Logistiek vanaf aankomend seizoen ook weer over een B-selectie.

Een aantal opmerkingen:

  • Bij de KL-selectie is het uitgangspunt maximaal 10-11 heren en 10-11 dames vanaf de zaalcompetitie. De TC Topsport is nog in gesprek om 1 heer van buitenaf toe te voegen. De coaches bepalen wekelijks de wedstrijdopstellingen.
  • De TC is erg blij dat we een B-selectie kunnen vormen! Dit verbetert de in- en uitstroommogelijkheden tussen teams en selecties. Met zoveel jeugdleden binnen Fortuna zijn meerdere seniorenselecties nodig om een gezonde vereniging te zijn.
  • Voor de B-selectie geldt dat de TC Topsport samen met de coaches aan het begin van het veldseizoen de verdeling tussen de teams bekend maakt.
  • Voor aanvang van de zaalcompetitie beoordelen de TC en coaches de teamindeling opnieuw. Het kan dus betekenen dat je in de zaal in een andere selectie of ander team speelt dan op het veld. Uiteraard zullen we hier tijdig en zorgvuldig over communiceren.

Oproep aan alle leden; voor Fortuna 4 zijn we nog op zoek naar trainers/coaches. Ben of ken je iemand die dit graag wil doen, laat dit dan weten aan de TC Topsport via tc@fortuna-korfbal.nl.

KL-selectie

Dames:
Annick, Claire, Eline, Eva, Fleur, Jessica, Lieneke, Marieke, Michelle, Mirthe, Roos, Sascha

Heren:
Daan, Harjan, Jaap, Jan, Jimmy, Jordi, Joren, Mark, Nik, Thomas, Victor

Trainers/coaches 1: Ard en Damien
Trainers/coaches 2: Wouter en Sijmen
Begeleidende Staf: Pieter, Han, Serge, Renata en Jos

B-selectie

Dames:
Amber, Demi L, Esther, Kelly, Liv, Marit, Milou M, Milou Z, Nina, Pien, Silila

Heren:
Bastiën, Floris, Guido, Jason, Jeroen, Mike, Pim, Roel

Trainers/coaches 3: Richard en Wim
Trainers/coaches 4: nog niet bekend

Heb je vragen n.a.v. de indeling, neem dan contact met de TC via tc@fortuna-korfbal.nl. De overige teams van Fortuna/ Delta Logistiek worden zsm gepubliceerd op de website.

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This