Samenwerking Fortuna/Delta Logistiek en Tennisschool

In het kader van Fortuna2030 zijn wij vanuit het bestuur aan het kijken naar diverse mogelijkheden om te sporten bij en op Fortuna. Hierbij willen wij een nadere samenwerking aankondigen met de tennisschool die bij ons op het complex is gehuisvest.

As je dochter of zoon bijvoorbeeld gaat trainen, is deze samenwerking een mooie gelegenheid om in dit “verloren” uurtje zelf in beweging te komen. En als je als lid gewoon eens zin hebt om een uurtje te tennissen komt een korting natuurlijk ook goed van pas. Met een speciale code voor Fortunaleden krijg je namelijk korting op de baanhuur van 1 uur.

Hoe werkt het?

Via de site www.tennislesdelft.com kun je de beschikbaarheid checken en één van de banen boeken. Rackets en tennisballen zijn aanwezig. Normaal kost het huren van een baan voor 1 uur € 17.50, maar met gebruikmaking van de code voor Fortunaleden zijn de kosten € 15,50. Deze code zullen we intern verspreiden.

Wij hopen dat dit een mooi aanbod is om gebruik van te maken en dat we op deze wijze de vereniging op sportief vlak verder in beweging krijgen.

Lees meer nieuws

Oefenwedstrijden voorjaar 2024

De oefenwedstrijden voor het veld zijn inmiddels gepland. Mochten er nog wijzigingen komen dan zal dit met de betreffende teamouder worden gedeeld. Van enkele wedstrijden

Lees meer »