SJC 2016-2017

Cher van Wensveen heeft afgelopen jaar geholpen om de Senioren Junioren Commissie van Fortuna/Delta Logistiek draaiende te houden.
Het was fijn om haar hulp te hebben, maar helaas heeft een verhuizing naar Amsterdam er voor gezorgd dat zij haar taak als vice voorzitter moest stoppen.
Cher heel erg bedankt voor je inzet en we hopen je nog tegen te komen bij een Amsterdamse club!

Nieuwe vice voorzitter
Gelukkig heeft Melissa van der Krogt aangeboden om vice voorzitter te worden voor aankomend seizoen, waardoor de SJC op dit moment weer uit twee personen bestaat.
Dit is nog steeds geen ideale situatie, omdat alle organisatorische zaken op twee mensen terecht komen.
Net zoals vorig jaar zullen er een aantal taken worden verdeeld over alle teams om de lasten te verdelen en zijn de aanvoerders de aanspreekpunten voor de SJC.

Welkom Melissa en bedankt namens alle breedtesporters dat je de zaken regelt!

Toekomst SJC; nieuwe SJC leden zijn nodig om komende seizoen alle wedstrijdzaken geregeld te houden
Aankomend jaar zullen Melissa en ik met de teams gaan overleggen, hoe we de komende jaren de SJC draaiende gaan houden.
Nieuwe vaste leden zijn nodig in de SJC voor het volgend seizoen om alle organisatorische zaken te regelen en andere leden zullen moeten gaan opstaan om de organisatorische zaken van Melissa en mij over gaan te nemen. Dit om er voor te zorgen dat de komende jaren iemand anders voor gaat zorgen dat teams A3 en 4 t/m 8 worden ingeschreven voor de competitie, teamindelingen gebeuren, trainers worden geregeld, scheidsrechters staan bij de wedstrijden etc. Na een aantal jaar is het goed om te stoppen met een commissie en om de andere (jongere) breedtesporters de organisatorische zaken op hun eigen manier te laten gaan regelen. Het zou goed zijn als er aankomend seizoen al iemand met ons mee gaat kijken, om te kijken wat de SJC precies inhoud en wat taken van ons kan overnemen.

We horen dan ook graag wie (een deel van) ons stokje wil gaan overnemen, zodat we komende jaren met zekerheid kunnen zeggen dat de wedstrijdzaken van Fortuna A3 en Fortuna 4-8 geregeld blijven en dat we allemaal heerlijk door kunnen gaan met korfballen!
Spreek Melissa en mij aan als je interesse hebt, want we hebben echt iemand erbij nodig voor de toekomst!

Annemarie de Brabander
SJC Fortuna/Delta Logistiek

 

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »