Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Fortuna/Delta Logistiek, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd. Ook kunt u bestellen via diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar Fortuna/Delta Logistiek. En nogmaals, het kost u niets extra!

Bestellen via SponsorKliks
Wilt u Fortuna/Delta Logistiek ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Fortuna/Delta Logistiek. Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan voor het sponsordoel Fortuna Delft. 75% van deze commissie ontvangt Fortuna/Delta Logistiek. Voorwaarde is dan wel dat u een bestelling doet via de SponsorKlikpagina van Fortuna/Delta Logistiek of via de app van SponsorKliks. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com of Zalando.nl gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van het bedrijf, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert het bedrijf waar u bestelt ons een commissie uit en profiteert Fortuna/Delta Logistiek hier direct van!

Download de SponsorKliks app
Vanuit de app kun je direct winkelen of de prijs van een product vergelijken zodat je niet teveel betaalt.
Ook houdt SponsorKliks je op de hoogte van transacties en zie je de inkomsten van Fortuna/Delta Logistiek groeien via het transactie-overzicht.
In de app hoef je slechts eenmaal als sponsordoel Fortuna Delft te selecteren. Daarna ontvangt Fortuna/Delta Logistiek een commissie voor alle aankopen die je via de app doet.

IOS/Apple: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks&hl=nl
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks&hl=nl