Sporten op woensdagavond: kom naar de KorfbalFit!

Woensdagavond is een heerlijke avond om te gaan sporten! “Ik wil niet meer korfballen. Elke week die verplichting, pfff.. “ hoor ik de oud-korfballer dan zeggen. “Ik kan helemaal niet korfballen” hoor ik dan de ouder van een korfbal-kind zeggen. Maar er is voor beiden een oplossing. De Fortuna/Delta Logistiek KorfbalFit training! De Fortuna/Delta Logistiek KorfbalFit is een heerlijk uur sporten zonder verplichtingen. Bij de KorfbalFit sporten we elke week op woensdagavond een vol uur, waarin we korfbaloefeningen volgen en waarin we eenvoudige sportschooloefeningen uitvoeren. Iedereen is welkom. Onze groep bestaat nu uit oud-korfballers van het niveau korfballeague tot recreatief en uit ouders die tot voor kort nog nooit gekorfbald hadden. Na afloop van de training is er elke week de gelegenheid om lekker op het terras of in de kantine na te babbelen onder het genot van een hapje en een sapje. Tijdens en na de training wordt er veel gelachen en is er altijd een ontspannen sfeer. Fanatisme mag, maar is zeker niet vereist. Alleen vergeten we dat nog wel eens bij het afsluitende spelonderdeel aan het einde van iedere training. Dan schieten de Heren tegen de Dames. Wie verliezen ruimen de palen en materiaal op. Onze training staat onder leiding van Christie Makkes. Christie is zelf jarenlang een spelend lid van Fortuna/Delta Logistiek geweest, heeft jaren ervaring als coach van diverse jeugdteams bij Fortuna/Delta Logistiek en ze heeft de juiste ervaring op het gebied van goed bewegen en het behandelen van eventuele sportblessures.

Lijkt het je leuk om eens bij ons mee te komen doen? Twijfel dan niet langer en kom woensdagavond naar het Fortuna/Delta Logistiek-complex en sluit je aan. Iedereen is welkom. Korfballers, oud-korfballers, ouders van korfbalkinderen, korfbal-geïnteresseerden, het maakt niet uit.

Tijd van de training

Woensdagavond 20:30 uur – 21:30 uur met een max. uitloop van 30 min.

Korfbalervaring:

Totaal niet vereist

Materiaal:

Sportkleding. Voor op het veld én in de zaal geschikte sportschoenen. Een goed humeur.

Kosten:

De eerste 3 trainingen zijn gratis. Daarna wordt je Fortuna/Delta Logistiek korfbalfit-lid voor €16,00 per maand.

Voor meer informatie kun je terecht bij Lieke van der Grinten

Lees meer nieuws

Update van het Bestuur (3)

Afgelopen zaterdag hebben wij het behaalde kampioenschap nogmaals gevierd met een receptie. Goed om te zien dat de wethouder mooie woorden sprak over onze vereniging

Lees meer »
Share This