Nog een prijs voor de A1 van vorig seizoen!

A1 sportraad

Maandag werd de A1 uitgenodigd bij een vergadering van de Sportraad Delft. Helaas kon Luca er niet bij zijn wegens trainingsverplichtingen. De ploeg was in gespannen afwachting van wat komen ging. Hen was verteld dat zij één van de genomineerden waren voor de ereprijs die de Sportraad Delft uitreikt aan Delftse sporters die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Wat de ploeg niet wist, was dat al zeker was dat zij de beker van de Sportraad Delft zouden ontvangen. Wie dat wel wisten waren de leden van het bestuur van Fortuna die dus ook met z’n allen aanwezig waren.

De voorzitter van de Sportraad nam het woord en prees de ploeg voor het behalen van het Nederlands Kampioenschap in de zaal afgelopen april. Daarna gaf hij aan dat de Sportraad besloten had om voor deze uitzonderlijke prestatie de Sportraadbeker van de Gemeente Delft uit te reiken aan Fortuna/Delta Logistiek A1 van het seizoen 2014/2015. De spelers moesten beloven dat zij ook als senioren de nationale titel zouden binnenhalen.
De ploeg ontving een oorkonde, een persoonlijke medaille en een prachtige beker voor in de prijzenkast.

De spelers en coaches waren super blij met deze ereprijs. De beker krijgt dan ook een speciaal plekje in de Fortuna-kantine.

Tekst: NvW
Foto: Saskia Dijkxhoorn

Share This