Grote Clubactie gaat van start!

Beste leden,

Het is weer zover, de jaarlijkse Grote Clubactie staat weer voor de deur. Vanaf zaterdag 23 september t/m 13 november kunnen jullie weer loten verkopen. Vorig jaar heeft dit ons bijna € 4.000,- euro opgeleverd, waarmee de muziekboxen voor het terras zijn aangeschaft en eerder werd het opgehaalde geld al gebruikt voor het speeltuintje. 

Dit jaar willen we graag de kantine van Fortuna aanpakken. Voor en na een training of wedstrijd is dit de meest bezochte plek binnen de club. Binnenkort zullen we via de Instagram en Facebook van Fortuna jullie mee laten denken over wat we aan de kantine willen toevoegen. Blijf ons dus volgen via die kanalen als je daarover wilt meedenken. 

Hoe werkt het?

Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar Fortuna. Jeugdleden van de F t/m D kunnen loten verkopen met een boekje, de overige teams kunnen verkopen met hun eigen QR-code of door jouw persoonlijke verkooppagina via Whatsapp en andere social media met vrienden, familie en buurtgenoten te delen. 

Extra leuk!

  • Vanaf 4 loten verdien je per lot € 0,50 cent voor jezelf. 
  • Bij 25 of meer verkochte loten ontvang je sowieso een mooie medaille en maak je kans op een mooie prijs. 
  • Ben je met je team het best verkopende team van de hele club? Dan maak je kans op een teamuitje. 

Boekjes ophalen

De boekjes voor de F t/m D jeugd moeten jullie zaterdag 23 september ophalen in de kantine. Deze liggen per team klaar in een envelop op de lage bar.

Heb je vragen, heb je de e-mail niet ontvangen of zijn de boekjes op of allemaal vol? Neem dan contact op via groteclubactie@fortuna-korfbal.nl

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »