De Kantinecommissie hield rekening met een mooi einde van het seizoen. Helaas mocht het niet zo zijn. Er zijn veel verschillende producten ingekocht die over een tijdje tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen.

Om te voorkomen dat al deze producten weggegooid moeten worden, vragen we je hulp. Wij verkopen de meeste voorraad die we hebben tegen inkoopprijs zodat de club geen groot financieel verlies hoeft te incasseren en jij kan goedkoop (fris)drank bij ons kopen. Een win-win situatie lijkt ons.

Je kunt de voorraad op verschillende manieren kopen. Tijdens deze drive-through op Woningsdag bieden wij onze voorraad aan.

Lukt het nou niet om op Woningsdag langs te komen, bieden wij ook de mogelijkheid om de bestelde voorraad van Fortuna thuis te laten bezorgen.

Om een beeld te geven van de voorraad is dit de lijst met de voorraad en de prijs die wij ervoor vragen. Ook de houdbaarheidsdatum staat bij de producten. Wij verkopen de producten in de hoeveelheden die in de kolom “Aantal per krat/doos” staat.

Wil je de club de helpende hand toesteken? Stuur een mail aan p.berg@skpnet.nl met je bestelling en geef in de mail aan of je de bestelling maandag tussen 10 en 12 uur komt ophalen bij Fortuna of dat je gebruik wilt maken van de thuisbezorgservice. Als je gebruik wilt maken van de thuisbezorgservice graag je adresgegevens in de mail meesturen. Uiteraard kun je maandag ook gewoon spontaan iets van de voorraad kopen. Wel geldt op=op en bestellingen gaan voor.

 

 

Share This