STEM OP DIK !!!!!!!

Dik Scherft staat in de finale van het “Ouderen Songfestival” en staat zondag 11 december in het DeLaMar -Amsterdam.

Mensen kunnen op hem stemmen ….ja het hoeft niet je smaak te zijn ….het is geen TOP -40 nummer, maar voor Dik natuurlijk hartstikke leuk als hij veel FORTUNA  STEMMEN krijgt . Als rasechte Fortunees en altijd bescheiden verdient ie de aandacht .En daarom deze oproep op de site. In het AD stond Dik ook al met een mooi interview.

In de wandelgangen kreeg Dik al veel complimenten van echte muziekkenners wat betreft z’n niet alledaagse zangkeuze.

Degenen die gaan stemmen moeten naast Dik ook nog op twee andere deelnemers stemmen.

Finalisten 31e editie Ouderen Songfestival bekend!

Zestien finalisten
Vijftien finalisten zijn aangewezen door de jury onder voorzitterschap van Ben Lansink. De zestiende is bepaald door muzikaal leider en pianist Kees van Zantwijk. Hij reikte tijdens de derde prefinale de wildcard uit aan Dik Scherft. Kees was onder de indruk van zijn originele, bijzondere uitvoering van The cold song.

Stemmen op de finalisten

Het digitale stembureau is inmiddels geopend. Tot uiterlijk 11 december 12.00 uur kan door iedereen online gestemd worden. Laat uw stem niet verloren gaan, stem hier op uw drie favoriete finalisten. En aarzel niet om al uw vrienden, kennissen, buren, collega’s, familieleden enz. enz. ook te laten stemmen. Hoe meer stemmen, hoe meer muzikale vreugd!

Prijsuitreiking
Tijdens de Grande finale op zondagmiddag 11 december wordt, behalve de drie vakjuryprijzen en de Hans Martinusse|Amsterdam publieksprijs, de internetprijs uitgereikt aan de finalist die de meeste stemmen heeft gekregen.

Eerst horen en zien, dan stemmen.
Er zijn zowel geluidsopnames als filmpjes van de optredens van de finalisten, gemaakt tijdens de prefinales. De registraties zijn te beluisteren op onze website en te zien op ons YouTubekanaal.

Kortingskaarten Grande Finale

Alle deelnemers van het Ouderen Songfestival bieden we de mogelijkheid om met korting de Grande Finale op zondagmiddag 11 december in het Amsterdamse DeLaMar te bezoeken. Kom kijken, kom luisteren naar de finalisten van 2022 (31e editie). Boek hier uw plaatsen met korting..

 

Na de coronajaren eindelijk weer een complete editie, zonder restricties dan wel uitstel. Alle vertrouwen dat deze 31e editie op zondag 11 december feestelijk wordt afgesloten met een Grande Finale!

Lees meer nieuws

Voorbeschouwing 2e play-off duel A1

Aanstaande zaterdag speelt Fortuna/Delta Logistiek A1 zijn tweede play-off duel tegen DVO/Transus A1. De junioren onder leiding van Luca Dekker en Laurens Verbaan wonnen, tot menig verrassing, het eerste duel

Lees meer »

Klussersduo Hans en Bob

Op maandagochtend is er altijd een club vrijwilligers actief om ervoor te zorgen dat alles op het Fortuna-complex er weer spic en span uitziet. En het is echt een club

Lees meer »
Share This