Michelle van Geffen is momenteel met de selectie op jacht naar een nieuwe Nederlandse zaaltitel, maar naast deze korfbaldoelstelling heeft ze nog een andere sportieve en tevens maatschappelijke doelstelling. Ze gaat namelijk op 3 juni 2021 samen met tien van haar collega’s mee doen aan Alpe d’HuZes. Een van de zwaarste sportieve uitdagingen tot nu toe, noemt ze zelf.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. “Dus natuurlijk zei ik volmondig “JA” toen ik de kans kreeg om mij in te zetten voor dit prachtige initiatief. Iedereen heeft in zijn of haar omgeving helaas te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Door zoveel mogelijk geld in te zamelen met donaties zorgen we ervoor dat wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund en bevorderd kan worden, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.”

Momenteel traint Michelle hard. “Met die conditie zit het wel goed neem ik aan, maar hoe zit het met die klimbenen? Genoeg nog te trainen in de komende maanden. Dat geeft mij gelukkig ook de tijd om een mooi bedrag in te zamelen!

Wilt jij Michelle steunen in deze sportieve uitdaging?
Je kunt een donatie doen via haar persoonlijke pagina. Klik hier om een donatie te doen.

Als bedrijf kun je ook doneren. Easyfairs het bedrijf waarmee Michelle deze uitdaging aan gaat is al jaren sponsor van de Alpe D’Huzes. Naast het Easyfairslogo is er nog genoeg plek voor andere sponsoren. Wil je vanuit jouw organisatie/bedrijf sponsoren? “Ik zou het echt fantastisch vinden als jullie bereid zijn om een bedrag van € 500 te doneren, waarvan elke eurocent 100% wordt besteed aan kankeronderzoek. Meer of minder mag uiteraard ook. Elke euro wordt enorm gewaardeerd en draagt bij aan onze positieve mindset.”

Doneren is simpel in slechts een paar stappen:

  1. Ga naar Michelles persoonlijke pagina: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/michellevangeffen
  2. Klik of ‘doneer’ of vul eerst het bedrag in
  3. Klik op ‘persoonlijke donatie’ of ‘bedrijfsdonatie’. Let op: bij een bedrijfsdonatie krijg je ook direct een factuur toegestuurd die nog voor de helft aftrekbaar is!
  4. Laat vooral ook een persoonlijk bericht achter, daar krijgt Michelle extra energie van.

Heb je vragen of interesse om shirtsponsor te worden? Of wil je ons op een andere manier ondersteunen? Neem dan contact op via michelle.vangeffen@easyfairs.com.

 

 

*persoonlijke pagina link:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/michellevangeffen

Share This