Stewards voor thuiswedstrijden van de selectie gezocht!

We zijn met spoed op zoek naar meer vrijwilligers die willen helpen met de beveiliging rondom de Korfbal League-wedstrijden van de selectie bij ons in de Fortuna-hal.

Wat doe je zoal als steward?

Als steward sta je met een aantal collega-stewards in de zaal. Samen zien we er bijvoorbeeld op toe dat er geen alcohol de zaal in wordt meegenomen, zorgen we ervoor dat de spelers niet gehinderd worden tijdens het oplopen met de kinderen, houden we in de gaten dat de reclameborden niet met jassen worden afgeschermd, zien we erop toe dat er geen vervelende situaties met de verschillende supportersgroepen ontstaan, verlenen we eerste hulp bij incidenten buiten het veld mocht dat nodig zijn, en ga zo maar door. Een heel gevarieerde functie dus!

Tijdsbesteding

Onze taken beginnen meestal zo’n 1,5 uur voor de start van het eerste en eindigen zodra de meeste mensen de zaal hebben verlaten. Al met al zo’n 3 uur per wedstrijddag dus. Al deze uren tellen mee voor je vrijwilligersuren!

De eerstkomende thuiswedstrijden zijn op zondag 22 januari om 14:30 uur, zaterdag 28 januari om 19:30 uur, dinsdag 21 februari om 20:30 uur, zaterdag 25 februari om 19:30 uur, zondag 5 maart om 14:30 uur en zondag 19 maart om 14:30 uur. Uiteraard hoef je niet alle thuiswedstrijden beschikbaar te zijn, een aantal keer is al heel fijn. Vele handen maken licht werk, en met een grotere poule van stewards kunnen we elkaar afwisselen.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om actief te zijn tijdens de wedstrijden van de selectie en tijdens het Korfbal League-seizoen een aantal keren mee te helpen? Neem dan  contact op met Joris Houweling bereikbaar via klmanager@fortuna-korfbal.nl.

Lees meer nieuws

Wedstrijdverslag 17 april

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af

Lees meer »