TeamNL Korfbal maakt zich op voor het EK in Antwerpen

Met je vereniging naar het EK?
Van 25 tot en met 30 oktober speelt TeamNL Korfbal in Antwerpen het EK. Lijkt het je leuk om met je vereniging dit toernooi te bezoeken en TeamNL Korfbal aan te moedigen? Koop dan snel een ticket!

De finale staat gepland op zaterdagavond 30 oktober om 19.00 uur, dus wie die dag competitie speelt, kan vervolgens nog naar Antwerpen afreizen.

Tickets kopen

In de groepsfase neemt TeamNL Korfbal het op tegen Engeland, Portugal en Hongarije. Het volledige programma vind je hier. Tickets koop je via de toernooiwebsite ekc2021.com.

Toernooiselectie

De toernooiselectie van TeamNL Korfbal vind je hier. Ook is bekend dat dit het laatste toernooi is voor Celeste Split als international.

Voorbereiding

Na drie uitverkochte uitzwaaiwedstrijden is de toernooiselectie afgelopen donderdag vertrokken naar Tsjechië voor een korte trainingsstage.

Spieren voor Spieren

Maandag 25 oktober staat in Antwerpen het eerste EK-duel tegen Engeland gepland. Tijdens dit duel scoort TeamNL Korfbal voor Spieren voor Spieren. Scoor je mee?!

Lees meer nieuws

Update van het Bestuur (3)

Afgelopen zaterdag hebben wij het behaalde kampioenschap nogmaals gevierd met een receptie. Goed om te zien dat de wethouder mooie woorden sprak over onze vereniging

Lees meer »
Share This