TON voor Fortuna: veiling items gezocht!

hamer

Vanuit de werkgroep TON voor Fortuna worden in 2016 tal van leuke evenementen georganiseerd. Alle evenementen staan in het teken van de geldinzameling voor de verbouwing van het Fortuna complex. Zo staat dit voorjaar ook de fameuze Fortuna veiling weer gepland. Voorgaande jaren was dit altijd een zeer geslaagd en ludiek evenement met een flinke opbrengst. Om het ook dit jaar weer tot een ongekend succes te maken zijn we gestart met het verzamelen van  veiling items. Vandaar deze oproep:

Wie helpt ons aan leuke en unieke veiling items?

Heb je een mooi item dat je beschikbaar wilt stellen? Wil je een persoonlijke dienst beschikbaar stellen en laten veilen? Of heb je bedrijven in je netwerk die een mooi item in-natura willen sponsoren? Graag, want (bijna) niets is ons te gek!Alles is welkom!

Je kunt items aanmelden door een e-mail te sturen aan: sponsoring@fortuna-korfbal.nl.

Voor de aanmeld(st)er van het mooiste en/of meest ludieke* veiling item ligt (naast de eeuwige roem) een mooie attentie klaar!

Nadere informatie volgt!

 

*Gekozen door de jury

Lees meer nieuws

Wedstrijdverslag 17 april

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af

Lees meer »