Na de super spannende 31-30 overwinning van de A1 begon het eerste van Fortuna niet optimaal. Uiteindelijk hebben we het toch met winst kunnen afsluiten. En dat was een goed begin van wat uiteindelijk een TOP avond zou worden.

Want na de wedstrijd begonnen we direct met de verbouwingsveiling. We hadden veilingronde 1, de Superloterij en veilingronde 2.

We hadden ontzettend veel echt grote TOP items in de veiling, maar de € 510,- voor David Bowie van Maarten Nielsen Gerlach was toch de uitschieter van de veiling. Met dit bedrag als hoogste bod, ging het mee naar Hampshire Hotel Delft Centre. En daar hoort het ook eigenlijk thuis, want in het ‘muziek hotel’ van familie Camijn hebben ze meer werken van deze kunstenaar hangen. Neem er vooral eens een kijkje. Bijvoorbeeld bij de bekende DoZ miniconcerten of u kunt er heerlijk eten in Restaurant Swing.

Ook een bijzondere vermelding voor Dik Scherft. Hij heeft 5 items in de wacht gesleept, waarvan hij er maar liefst 3 weer teruggaf aan de veilingmeesters zodat zij deze items opnieuw konden veilen. Wat een clubliefde. Bedankt Dik!

We hebben de lotnummers van de Superloterij goed bijgehouden: een sluitende administratie! Dus iedereen die niet bij de loterij aanwezig kon zijn krijgt zijn/haar prijs alsnog. Als je niet aanwezig was, dan nemen we contact met je op.

We danken alle leden, ouders van leden, spelers, sponsors, donateurs voor de aanwezigheid, de gezelligheid en bovenal voor de gulle biedingen. Al het geld gaat naar de verbouwing van het Fortuna complex. Door u komt de verbouwing weer een stapje dichterbij.

Onze penningmeester zal nog een officiële berekening moeten maken om te komen tot de netto opbrengst. Maar dat het bedrag onze doelstelling ruim heeft overtroffen dat is wel duidelijk. Meer informatie volgt.

 

Share This