Trainersnieuws Fortuna 3 en A2

De TC wil de vereniging goed blijven informeren over alle trainerswissels voor komend jaar.

Richard Mafficioli bedankt

Vorige maand heeft Richard bij de TC bekend gemaakt dat hij volgend jaar geen trainer meer is bij Fortuna 3. Onder zijn leiding is Fortuna 3 dit jaar in de zaal gepromoveerd naar de overgangsklasse. Een belangrijke stap i.v.m. de schotklok en zuivere speeltijd. Op het veld heeft Fortuna 3 zich weten te handhaven in de overgangsklasse. Toen Richard 3 jaar geleden begon was er nog geen Fortuna 4, maar inmiddels staat er een kwalitatief goede B-selectie. Ondanks dat het geen eenvoudige jaren waren met alle Covid-maatregelen.

De keuze om te stoppen was door het kampioenschap in de zaal en het sterke team wat voor volgend jaar in de steigers staat niet eenvoudig. Toch heeft Richard de keuze gemaakt om vanaf volgend jaar meer bij het gezin te zijn en bij het korfbal van zijn dochters. Namens de vereniging wil de TC Richard bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren!

De TC heeft het met name erg druk met het invullen van de trainers vacatures voor Fortuna 3 en 4. Nogmaals het signaal naar de hele vereniging en alle korfballers in de buurt: het is echt belangrijk voor de vereniging dat de vacatures snel ingevuld worden. Want dan hebben we op korte termijn Fortuna 3 en Fortuna 4 op nog hoger niveau. Tevens kan er dan een extra wedstrijdsport team geformeerd worden zodat voor ieder jeugdlid wat doorstroomt naar de senioren een geschikt team is!

Rick Vermeer welkom!

De TC is erg blij om Rick Vermeer aan Fortuna voor te stellen als nieuwe trainer van de Fortuna A2. Samen met Laurens en Luca zijn wij ervan overtuigd dat er weer een sterk en ambitieuze trainersstaf op de jeugdselectie staat volgend jaar.

Rick is 26 jaar en al 11 jaar trainer. Op de maandag kan je hem al tegenkomen bij Fortuna met RTC <15. Rick komt uit Maasland en afkomstig van ODO. Naast het spelen heeft hij daar ook veel teams gecoacht, waaronder ODO 2 het afgelopen seizoen. Eerder was Rick ook trainer bij Maassluis B1. Helaas is door een blessure het spelen van korfbal niet meer mogelijk. Daarom gaat Rick vol voor een trainerscarrière. En daar willen wij hem graag bij helpen.

Rick, veel succes!

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This