Tweede editie van het Moonlight Schutterstoernooi

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.21.1″][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.21.1″ z_index_tablet=”500″]

Vorig jaar was het een groot succes met Thorwald en Wendy als uiteindelijke winnaars. Dit jaar organiseren we voor de tweede keer: het Moonlight Schutterstoernooi.

Op vrijdag 12 april is er voor alle vrienden, ouders en spelers (18 jaar en ouder) van Fortuna een speciaal schutterstoernooi in de zaal.

We beginnen om 20.00 uur en sluiten af met een klein feestje in de kantine. Teams geven zich in duo’s op en nemen het gedurende het toernooi op tegen andere koppels, in wedstrijdjes die zes minuten duren. Er staan twee korven op ongeveer zes meter van elkaar en koppels schieten om de beurt. Het team dat na zes minuten de meeste doelpunten heeft gemaakt wint.

Dus heb je zin in een balletje gooien en een drankje na afloop, geef je dan snel op via het formulier hiernaast:

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.21.1″ z_index_tablet=”500″]

Inschrijfformulier Moonlight schutterstoenooi 2019

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.21.1″ z_index_tablet=”500″][contact-form-7 id=”14031″ title=”Inschrijfformulier moonlight schuttersfeest”][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Lees meer nieuws