Uitslag winnaars en uitbetaling Grote Clubactie 2021

Met de Grote Clubactie hebben de kinderen, de teams en iedereen die hieraan bijgedragen heeft ook in 2021 een mooi bedrag opgehaald voor Fortuna.

Zoals elk jaar hebben we leuke prijzen voor de kinderen en de teams die de meeste loten hebben verkocht. De winnaars zijn inmiddels bekend!

De twee best verkopende teams zijn dit jaar geworden de E2 en de E3. Samen hebben ze 244 loten verkocht. Zij hebben een teamuitje naar Outdoor Delft gewonnen (of na overleg een teamuitje naar keuze).

En als extra teamprijs willen we Fortuna 6 graag waarderen met een bittergarnituur omdat ze de meeste loten hebben gekocht/verkocht (van de A jeugd t/m senioren).

26 Kinderen hadden 20 of meer loten verkocht; onder hen werden 3 waardebonnen à €40,- verloot (te besteden in het winkeltje van Fortuna). De winnaars zijn: Lana (E2), Joep (E5) en Suzie (D2). T.z.t. krijgen deze verkopers hun waardebon overhandigd.

Helaas kunnen we dit jaar wederom de kinderen niet persoonlijk uitbetalen, maar zullen we de beloning (€ 0,50 per verkocht lot) storten op de rekening waarmee de contributie betaald wordt. Dit bedrag zal uiterlijk eind van de maand op je rekening staan (onder vermelding van Grote Clubactie en de naam van het kind). Graag dit bedrag overhandigen aan je kind.

Fortuna bedankt de verkopers nogmaals hartelijk dat ze ondanks de omstandigheden zoveel loten hebben verkocht en we hopen jullie snel weer bij Fortuna te zien!

Groet,
Mariëtte van Gent
Coördinator Grote Clubactie

 

 

 

 

Lees meer nieuws

Update van het Bestuur (3)

Afgelopen zaterdag hebben wij het behaalde kampioenschap nogmaals gevierd met een receptie. Goed om te zien dat de wethouder mooie woorden sprak over onze vereniging

Lees meer »
Share This