Univé Het Groene Hart en Fortuna/Delta Logistiek ondertekenen overeenkomst

Univé Het Groene Hart en Fortuna/Delta Logistiek hebben de afgelopen week hun samenwerking bekrachtigd in het ondertekenen van een sponsorovereenkomst voor minimaal de komende twee seizoenen. 

Peter Berg, bestuurslid van Fortuna/Delta Logistiek, is heel tevreden dat Univé zich committeert aan Fortuna: “Als partner van de steeds groter groeiende businessclub van Fortuna/Delta Logistiek steunt Univé op deze wijze ons streven om onze vereniging in zijn algemeenheid en alle betrokken korfballers steeds verder te blijven ontwikkelen.”

Alex Vreugdenhil, commercieel directeur Univé Het Groene Hart: “Korfbal is de grootste zaalsport van Nederland en Fortuna/Delta Logistiek is hier als regerend Nederlands- en Europees kampioen en met een jeugdafdeling die in elke leeftijdscategorie al jaren meedoet om de landstitels absoluut een voorbeeld. Terwijl de wereld om ons heen continu verandert, bieden wij als coöperatie de zekerheid van elkaar helpen. Dit gevoel hebben wij bij Fortuna/Delta Logistiek ook. Met een zeer grote breedtesport afdeling en haar maatschappelijke betrokkenheid speelt ze een belangrijke rol in de regio. We zijn er dan ook trots op dat we dit kunnen sponsoren.”

Een hypotheek afsluiten doe je niet iedere dag. Als je dan op het punt staat jouw droomhuis te kopen of te verbouwen is het fijn dat iemand met verstand van zaken meekijkt. Fortuna/Delta Logistiek is dan ook verheugd om de samenwerking hierin aan te gaan met Univé om ook op dit vlak het beste voor haar leden te kunnen bieden.  

De inmiddels geplaatste vloerstickers van Univé Hypotheken in de sporthal zullen niemand de afgelopen drie weken zijn ontgaan.  

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This