De pubquiz welke door Perry en Alain afgelopen week werd georganiseerd heeft een behoorlijk bedrag opgebracht van €615,-! Klasse mannen! Het oorspronkelijke doel van 500 euro is hiermee zelfs overtroffen!

Een tweede actie die onder regie van Petra en Danielle van start is gegaan zijn de muffins/taarten en/of cakes welke zaterdag bij een kopje koffie of thee worden verkocht. Wilt u zelf een keer een taart bakken voor het goede doel, stuur dan even een mailtje naar Petra (ed.petra@casema.nl) en zij plant u in het bakschema in! De eerste twee weken waren alle cakes en taarten al uitverkocht!

Ook de actie met de mobieltjes onder leiding van Jacco is een succes! Naast de discobar staat een doos waar de oude mobieltjes in kunnen. Afgelopen week had iemand al 15 mobieltjes ingeleverd! Informeert u ook eens op uw werk of daar nog mobieltjes liggen die niet meer worden gebruikt. Wij zijn er blij mee en dit draagt weer bij tot de realisatie van de verbouwing!

Dan het oud papier, nog steeds zijn er mensen die dit nog niet bij Fortuna weggooien. Als ieder lid nou eens behalve zelf, ook het oud papier van zijn buurman, vader of moeder meeneemt, dan verdubbelen wij heel makkelijk de opbrengst! De meeropbrengst zal ook worden besteed aan de verbouwing. Tip, gebruik een shopper bag om je papier in te doen en geef een extra shopper bag aan je buren. Eens per week even legen bij Fortuna, een kleine moeite!

Met de lege flessen gaan we ook weer iets doen. Onder leiding van Ronald starten wij deze week de inzameling. Lever uw flessen in bij Fortuna en ongemerkt kan dit ook weer een leuk bedrag opleveren!

Dan de veiling. 12 maart is het weer zover! Zet deze datum in uw agenda en neem vooral een gefortuneerde vriend/kennis mee, die, net als u, bereid is om fors te gaan bieden op de mooiste items! Heeft u nog een leuk item voor de veiling of de superloterij, stuur dan een mailtje naar Guido, onze trekker van de veiling; sponsoring@fortuna-korfbal.nl. Dit moet echt een klapper gaan worden!

Ook zijn wij bezig om, net als korfbalvereniging Top, plantenbakjes te gaan verkopen via de teams in de wijken. Deze actie is bij Top heel succesvol! Wilt u hier een bijdrage in leveren, meldt u zich dan aan bij Peter Boes of ondergetekende. Wij hebben hier nog een aantal enthousiaste ouders voor nodig om deze actie tot een succes te maken!

Gert Jan heeft Fortuna aangemeld voor de vriendenloterij. Speelt u al mee voor dit doel, of wilt u mee gaan spelen, meldt u zich dan aan via sponsoring@fortuna-korfbal.nl en dan profiteert Fortuna hiervan mee!

Heel spontaan is er ook een actie gestart met het zelf sponsoren van “bouwstenen” voor Fortuna. Een aantal leden heeft inmiddels een bedrag overgemaakt op rekeningnummer NL05 INGB 0007 1592 09 Tbv verbouwingsactie Fortuna. Voor 50 euro sponsort u al een bouwsteen! Wij zijn nog aan het nadenken hoe wij deze bouwsteen donateurs binnen het clubgebouw kunnen vereeuwigen. Iedere steen is meer dan welkom!

auteur: Patrick Vanwersch

 

Share This