Update Super Saturday 1 april!

Aankomende zaterdag 1 april is het super SATURDAY in de Fortuna-hal. We organiseren dan maar liefst vier play-off wedstrijden:

13.00 uur: Fortuna/Delta Logistiek B1 – Nieuwerkerk B1

15.00 uur: Fortuna/Delta Logistiek A1 – DVO/Transus A1

17.00 uur: Fortuna/Delta Logistiek 2 – DVO/Transus 2

20,.00 uur: Fortuna/Delta Logistiek 1 – DVO/ Transus 1

B1

De B1 trapt af om 13:00 uur. Tegenstander in de kwartfinale is Nieuwerkerk B1 uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Vorig jaar was dit de finale van het veldkampioenschap en won onze B1 het landskampioenschap. Als de B1 zaterdag wint gaat het naar de halve finale. De halve finale wordt gespeeld in Harderwijk of in Wageningen op zaterdag 8 april. Entree is gratis en deze wedstrijd wordt live uitgezonden op het YouTube kanaal van Fortuna/Delta Logistiek.

A1

De A1 speelt een best of three serie tegen DVO/Transus A1. Zaterdag 25 maart won onze A1 met 11-16 de eerste play-off wedstrijd en staat derhalve met 1-0 voor. Mocht de A1 aanstaande zaterdag om 15:00 uur winnen dan plaatst het zich voor de zaalfinale in sportpaleis Ahoy te Rotterdam die gespeeld gaat worden om 12:30 uur. Entree voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag is gratis en de wedstrijd wordt LIVE uitgezonden op het YouTube kanaal van Fortuna/Delta Logistiek.

2

Het tweede won afgelopen zaterdag met 15-31 uit in Gorredijk van LDODK/RinsmaModehuis en eindigde 1e op de ranglijst van de Reserve Korfbal League. Het tweede was al geplaatst voor de halve finale deze eerste plaats levert het belangrijke thuisvoordeel op. Tegenstander van aanstaande zaterdag is DVO/Transus 2, die op plaats 4 eindigde. De winnaar plaatst zich voor de finale die gespeeld op vrijdag 7 april bij OVVO in Maarssen wordt gespeeld om 20:30 uur. Entree aanstaande zaterdag is gratis en de wedstrijd wordt LIVE uitgezonden op eyecons.com.

1

Het eerste verloor afgelopen zaterdag van LDODK/RinsmaModehuis met 22-21, maar was al geplaatst voor de play-offs en gaat in een best of three met DVO/Transus uitmaken wie er op 15 april aanstaande in sportpaleis Ahoy gaat strijden voor het landskampioenschap. De wedstrijd heeft als aanvangstijd 20:00 uur en wordt live uitgezonden op eyecons.com. Voor deze wedstrijd bent u verplicht een kaart te kopen. De leden van Fortuna/Delta Logistiek hebben een nieuwsbrief ontvangen om kaarten te kunnen kopen. De vrije verkoop gaat maandag 27 maart omstreeks 12:00 uur van start.

Eten

Al met al wordt het lange gezellige korfbaldag voor iedereen die zaterdag een of meerdere teams komt supporten. Uiteraard is de reguliere keuken de hele dag door open voor broodjes, tosti’s, patat en dergelijke. Maar daarnaast hebben we onze chefkok Wout weer bereid gevonden om heerlijke menu’s te maken, zodat iedereen een lekkere maaltijd kan nuttigen en met een goed gevulde maag naar de wedstrijden kan kijken. Je kunt qua speciale menu’s zaterdag kiezen uit een hamburgermenu, broodje pulled pork, pasta bolognese en pasta pesto vega. Hierover binnenkort meer op de socials!