Update Ton voor Fortuna acties

Niet alleen de kleedkamers vorderen gestaag, ook de inkomsten om dit mogelijk te maken blijven doorgaan! Sommige initiatieven ontstaan spontaan. Tijdens het afgelopen Fortuna Korfbal Spektakel hadden Petra de Bruin en Mandy van Rosmalen een super loterij opgezet met fantastische prijzen, en minstens zo belangrijk, weer een hele mooie opbrengst voor de actie “een ton voor Fortuna!” Dames super gedaan weer!

De klusploeg heeft tussen alle drukke werkzaamheden door ook nog tijd gezien om middels een grote doorzichtige pijp welke in de kantine staat, te laten zien wat de tussenstand is van de actie! We zijn goed onderweg!

As zaterdag organiseren onze eigen pubquiz masters Perry en Alain weer de inmiddels fameuze Fortuna’s pubquiz. Naast een topavond, beloofd dit ook weer een leuke opbrengst te worden voor de kleedkamers! Klasse mannen!

Dan vast nog iets om vast te onthouden; voor oudjaar zullen er weer oliebollen en beignets te koop zijn bij Fortuna van bakker Holtkamp! De lekkerste oliebollen van Delft en u steunt ook nog onze club! Meer info volgt!

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »