Update van het bestuur (7) – De vereniging komt in beweging

Fortuna/Delta Logistiek is in beweging! Na de jaarvergaderingen van afgelopen maand en de urgentie die is besproken wat betreft financiën en vrijwilligers zien wij als bestuur dat meer en meer mensen aan de slag gaan. Is nu alles opgelost en ingevuld? Nee, zover zijn we nog niet, maar de eerste stappen zijn zeker gezet. 

Vacatures ingevuld
Om met het eerste goede nieuws te beginnen, een aantal commissies zijn gevuld en bij andere commissies hebben we nieuwe leden mogen verwelkomen. De communicatiecommissie heeft met Tim van Oosten, Omar van Bunnik, Tessa van Swieten en Eline Witkam vier kartrekkers gevonden. Bij de sponsorcommissie zijn Michael van der Biessen, Wout Kroes en Lars ter Heijden ingestapt om meer sponsoren voor Fortuna/Delta Logistiek te vinden. De scheidsrechterscommissie is uitgebreid met Marcel Segaar, Marco Dukker en ook Jeroen Preuninger gaat een bijdrage leveren. Bij de ledenadministratie is Norma Houweling toegetreden en Sven Willemse wordt de nieuwe wedstrijdsecretaris. Hans Gennotte is toegetreden tot de kantinecommissie en Jeroen de Vos is de KL-commissie komen versterken.

Wij zijn als bestuur heel blij met al deze leden die willen helpen om onze vereniging verder uit te bouwen. 

Project 600
Op de laatste jaarvergadering hebben we met elkaar besloten de contributie deels te verhogen en het resterende bedrag wat ontbreekt in de begroting te verdelen onder de teams. Dat betekent dat elk team 600 bij elkaar moet krijgen en daar komt dus de naam Project 600 vandaan. 

Het projectteam bestaat uit de volgende personen: Floor van Daalen, Peter Makkes, Tessa van Swieten, Lyanne Rövekamp en Phons Rövekamp. Dit team heeft drie informatiebijeenkomsten gehouden waarin uitleg is gegeven wat teams kunnen doen en waar wij als vereniging naar op zoek zijn: overeenkomsten voor langere tijd zodat we ook in de komende jaren onze plannen kunnen uitvoeren. De eerste successen zijn er al! Zo heeft de C1 al een actie klaar staan rondom een aantal Korfbal Leaguewedstrijden en gaan de A1 en het G-korfbal gezamenlijk de narcissenactie nieuw leven in blazen.  

Korfbal Champions League Finals
Ik heb al enige malen aangegeven dat het eraan gaat komen, maar vanaf volgende week gaan we het officieel aankondigen: op 10 en 11 februari organiseren wij de IKF Korfbal Champions League Finals. Hier komen de vier beste Europese ploegen met elkaar strijden om te bepalen wie zich de beste van Europa mag noemen. Wij als Fortuna/Delta Logistiek gaan onze titel verdedigen. Wij zijn begonnen met de eerste voorbereidingen en gaan er een mooi feest van maken.  

Ondanks al die mooie berichten zijn er nog wel zaken die aandacht behoeven. Binnen het bestuur hebben we nog steeds een vacature voor Korfbalzaken, één voor Communicatie en één voor Evenementen en de Kantine. Ook is ons opgevallen dat bardiensten op een manier worden ingevuld die niet wenselijk is. Een bardienst van drie uur verdelen in 6 blokken van een half uur met één persoon achter de bar is misschien handig wat betreft tijdsbesteding, maar we hebben de bar nodig voor de gastvrijheid richting onze gasten en eigen leden, en natuurlijk speelt de bar ook op financieel vlak een grote rol. Dus als je bardienst hebt, is dat altijd samen met een ander persoon. 

We zijn aan het bewegen, niet alleen op het veld (of in de hal), maar ook daarbuiten. Dat is goed nieuws. Ik hoop dat er nog meer van jullie aansluiten om de vereniging verder uit te bouwen tot de topclub die wij als Fortuna/Delta Logistiek zijn en willen blijven. 

Namens het bestuur, 

Jan Jaap van Leusden
Voorzitter 

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »