Nog zeven dagen scheiden ons van een nieuw jaar. Het jaar 2019 zal bij velen nog lang in het geheugen gegrift staan. Een jaar waarin Fortuna/Delta Logistiek na vijftien jaar de landstitel opeiste. Met horten en stoten werden de play-offs gehaald, waarna in een tweeluik TOP/Solarcompleet relatief eenvoudig werd verslagen. In de finale was ook PKC/SWKGroep niet opgewassen tegen de Delftse dadendrang. Een gelukzalig gevoel waar menig Fortunees nog graag aan terugdenkt.

Die laatste weken van het seizoen lieten blijken wat een mooie vereniging Fortuna/Delta Logistiek is. Overal bedrijvigheid, de hele vereniging in de weer, met z’n allen op weg om landskampioen te worden. Op deze momenten is Fortuna/Delta Logistiek het warme bad waar menigeen graag komt, een familie. Een kerstgedachte in april.

Toch was 2019 niet enkel een jaar met hoogtepunten. Dieptepunten waren er helaas ook. We kregen als vereniging te maken met enkele sterfgevallen, maar ook op die momenten toonde de vereniging haar ware aard. De minuut stilte ter nagedachtenis aan oud-voorzitter Theo Korporaal maakte diepe indruk.

Het maakt het bestuur van Fortuna/Delta Logistiek bijzonder trots om te zien hoe wij als vereniging acteren in goede en slechte tijden. Wij hopen dat iedere Fortunees een aantal fijne kerstdagen beleeft met diegenen die hij/zij liefheeft. En dat we elkaar steunen op de momenten dat we elkaar nodig hebben.

Namens het gehele bestuur wensen wij alle Fortunezen gelukkige en fijne kerstdagen toe. Op naar een gezond, sportief en mooi 2020!

Share This