Helaas spelen we dit jaar geen veldcompetitie meer, maar gelukkig bruist de vereniging. Er zijn in de afgelopen maanden veel toffe initiatieven gestart, waarbij we met ons eerste team ook nog eens tweede van Nederland werden. Een zeer mooie prestatie, ook al smaakt goud uiteraard altijd beter.

Supportersactie en evenementen in de spotlight

In de afgelopen weken is de Evenementen Commissie druk bezig geweest met enkele activiteiten met de jeugd. Zo was er een spelletjesmiddag in maart en werd er in april een waar schutterstoernooi met 100 kinderen georganiseerd. Ook was er aandacht voor de supportersactie rondom de play-offs. Heb jij de video al gezien? https://www.youtube.com/watch?v=YkTe1AVG1jw

Daarnaast wordt er momenteel achter de schermen hard gewerkt aan een kalender vol evenementen en activiteiten in het nieuwe seizoen. We proberen daarin elke doelgroep van leuke extra activiteiten te voorzien.

Jeugdkamp

Helaas moeten we ook in 2021 een jaar kamp overslaan. De geldende maatregelen zorgen ervoor dat we in juni geen kamp op locatie kunnen organiseren. We waren achter de schermen al wel druk bezig met het bedenken van nieuwe spellen en activiteiten, die bewaren we nog een jaar, zodat we in 2022 een nog mooier kamp kunnen organiseren.

MiFit. Drie nieuwe businessclubleden

MiFit is Business Clublid geworden van Fortuna/Delta Logistiek. Iedereen zal MiFit weleens hebben zien trainen op ons complex. Doordat de sportscholen gesloten zijn heeft MiFit in overleg met Fortuna/Delta Logistiek haar trainingen kunnen verplaatsen naar ons sportpark. Dat leverde niet enkel vitalere Delftenaren op, er waren ook drie mannen bij die zo enthousiast waren over onze club, dat zij met hun bedrijven zijn ingestapt als Business Clublid. Welkom, Demolition and Recycling Equipment B.V., eXperIT en SKNBouw.

G-korfbal en sleutelhangers

Onze G-korfballers hadden een supertoffe actie opgezet, waarbij ze zelf sleutelhangers hebben gemaakt en deze vervolgens rondom Delft hebben met de fiets zijn bezorgd.  Iedereen die buiten fietsafstand woonde, zal deze week zijn brievenbus in de gaten moeten houden. Er zijn meer dan 100 stuks verkocht, heel gaaf.

Word vrijwilliger!

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan Fortuna/Delta Logistiek? We kunnen jullie hulp altijd gebruiken. Bekijk eens de vacaturelijst voor onze vrijwilligers, misschien zit er iets voor jou tussen.

Share This