Fortuna/Delta Logistiek groeit op alle fronten. Wie de laatste weken bij Korfbal Leaguewedstrijden van de selectie is geweest, weet dat er een hoop gaande is. Ook online blijkt Fortuna/Delta Logistiek steeds populairder. Op Twitter passeren we bijna de 3000 volgers, op Facebook zijn we op weg naar de 750 en sinds kort zijn we ook actief op Instagram. Snapchat? Dat lijkt ons ook wel wat.

Alleen we zoeken nog mensen die hier hun steentje aan bij willen dragen aan het nieuw op te zetten (social) mediateam van Fortuna/Delta Logistiek. Het leuke is dat het weinig tijd kost en er niet heel veel eisen zijn gesteld. Je moet het vooral leuk vinden om te doen. We zoeken creatievelingen, Fortunezen die het leuk vinden om foto’s te bewerken en eventueel het een en ander met photoshop willen en kunnen aanpassen, schrijvers, Fortunezen die naar (bijna) alle wedstrijden van het eerste gaan. Alles is mogelijk.

Dus lijkt het je leuk om wat bij te dragen aan het digitale Fortuna/Delta Logistiek? Stuur ons dan via onze social mediakanalen een berichtje, of vul gewoon het formulier hieronder in.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw bericht

Share This