Het zijn fantastische tijden om supporter van Fortuna/Delta Logistiek te zijn. Na vijftien jaar werden we weer eens landskampioen in april 2019. En afgelopen weekend waren er ruim honderd supporters meegereisd naar Boedapest om de Delftenaren de derde Europa Cup-titel in haar geschiedenis te zien pakken. Een waar festijn, waarbij de finale met grote cijfers werd gewonnen.

Een uitslag die naar alle waarschijnlijkheid zaterdagmiddag niet gehaald gaat worden. Een bezoek bij PKC/SWKGroep is namelijk historisch gezien erg lastig. En hoewel de Papendrechters niet in hun beste vorm verkeren – ze verloren voor het eerst sinds 2008/2009 twee thuiswedstrijden op rij – is een overwinning allerminst een zekerheid.

In een week waarin de trainerscarrousel op gang kwam is het voor Fortuna/Delta Logistiek wel van groot belang om de aansluiting te blijven vinden met de kop van de competitie. KZ/Thermo4U liet in Amsterdam belangrijke punten liggen tegen Blauw-Wit, waardoor het gat verkleind kan worden tot een punt.

Zaterdag 18 januari 2020
13.45u PKC/SWKGroep 2 – Fortuna/Delta Logistiek 2
15.30u PKC/SWKGroep 1 – Fortuna/Delta Logistiek 1

Foto: Marco Spelten, actiefotografie.nl

Share This