Vier keer achter elkaar tegen dezelfde tegenstander spelen. Dat is best gek, zeker als het in een tijdsbestek van zeventien dagen gebeurt. Toch overkomt het PKC/SWKGroep en Fortuna/Delta Logistiek morgenavond. De absolute climax van een spetterend vierluik. Een vierluik waar binnen en buiten het veld van alles in zat. Na de hectische week antwoordde PKC op de enige juiste manier. De sfeer rondom het veld was fantastisch, en in het veld deden ze wat ze moesten doen: winnen.

Het was het enige juiste antwoord van PKC, maar natuurlijk had elk Fortuna-hart het anders gezien. Zaterdagavond zat het er echter niet in. Lag het aan de suprematie van PKC? Ook zeker, maar daar waar in Papendrecht het masterplan voortreffelijk werd uitgevoerd, daar ging Fortuna in eigen huis veel te snel mee in het tempo van de ploeg van Detlef Elewaut. Dat zal morgenavond ongetwijfeld anders zijn, misschien zelfs moeten.

In ieder geval zijn weer alle ingrediënten aanwezig om een fantastisch slotstuk te bezorgen aan de play-off-reeks. Laten we hopen op een herhaling van zaterdag 24 maart. Het neutrale publiek zal het een worst wezen wie er met de overwinning aan de haal gaat, wij Delftenaren hebben maar één doel. PKC heeft zaterdag laten zien dat het de torenhoog favoriet is. Dat waren ze de 24e ook. I rest my case.

Tot morgen!

Share This