In januari zijn we gestart met de mogelijkheid om 2 euro in te zetten om de uitslag van de thuiswedstrijd van Fortuna/Delta Logistiek 1 te voorspellen. Wekelijks doen vele enthousiaste supporters mee, zowel van Fortuna als van de tegenpartij. Doel van de actie is financiƫle steun voor de verbouwing. De helft van de opbrengst is voor Fortuna/Delta Logistiek, de andere helft voor de winnaar(s). Als de uitslag door niemand goed geraden wordt, gaat de volledige opbrengst naar een TON voor Fortuna.

De prijzenpot bevatte de eerste keer 55 euro, en de keren daarna al bijna 80 euro. Een leuk bedrag om te winnen! Maar… we zijn nu drie thuiswedstrijden verder en het is helaas nog niemand gelukt om de goede einduitslag te voorspellen. Voor de wedstrijd tegen TOP/Quoratio zat 1 persoon wel erg dicht bij de eindstand: 22 – 26 was als voorspelling ingevuld. Maar TOP/Quoratio stopte bij 25 doelpunten en ook gister ging daarom de volledige inzet van de actie naar de verbouwing.

Tot nu toe, na drie thuiswedstrijden, heeft deze actie al 450 euro opgeleverd. En er komen nog 4 thuiswedstrijden aan! We hopen uiteraard dat de volgende keer (17 februari a.s. om 20.30 uur tegen PKC) de uitslag wel een keer goed geraden wordt en we de winnaar(s) een mooi geldbedrag kunnen geven. Kom dus allemaal om het eerste aan te moedigen en vul dan gelijk even een eindstand in voor je de hal inloopt. Kost je maar 2 euro en daarmee steun je de club. En wie weet win je wel een mooi bedrag!

Share This