Begin veldtrainingen op vrijdag 1 april breedtesport!

Op 18 en 25 maart zijn er twee weken geen trainers geregeld, i.v.m. twee weken vrij tussen zaal en veld.
Op 1 april beginnen we weer met de veld training op vrijdagavond en hebben we eigenlijk nog maar 7 trainingen te gaan op het veld.
De trainingen zijn van 20:00-21:00 en hierna kunnen we nog uitlopen om een partijtje te doen of even individueel met je team door te trainen.

De onderstaande vrijdagen zijn er trainingen:

Vrijdag 1-4
Vrijdag 8-4
Vrijdag 15-4
Vrijdag 22-4
Vrijdag 29-4

Twee weken vrij i.v.m. vakantie en feestdagen. ( 6 – 5 en 13 – 5)

Vrijdag 20-5
Vrijdag 27-5

Woensdagavond trainingen
Na aanleiding van jullie antwoorden op de poll op facebook, hebben we besloten om geen trainers te regelen voor woensdag.
Er zijn een groot aantal mensen die liever individueel met hun team trainen zonder trainer en klein deel die twee keer in de week willen trainen met trainer.
Er is op woensdagavond ook maar een half veld beschikbaar, dus er is niet voldoende ruimte om  de teams individueel te laten trainen en daarnaast een aantal mensen met een trainer te laten trainer. Verder willen we een trainer laten komen als er minimaal 6 mensen zijn, mocht blijken dat er toch behoefte is aan een trainer op woensdag dan kunnen wij dat later nog regelen.

Bij vragen twijfel niet om ons te benaderen!

Fijn veldseizoen!

Groeten,
Cher en Annemarie
SJC Fortuna/Delta Logistiek

Lees meer nieuws

2e Loterij bij KL thuiswedstrijd

Zaterdag (3 dec)  wordt er weer een loterij gehouden bij de tweede thuiswedstrijd Fortuna/Delta Logistiek – Dos’46. We gaan door, zoals je inmiddels weet, met het sparen voor de nieuwe

Lees meer »
Share This