Wat een teleurstelling…

Teleurgestelde spelers en invallers die moeten worden afgemeld, teleurgestelde ouders en een tegenstander die te horen krijgt niet te hoeven komen. Het resultaat van het tweede weekend oefenwedstrijden aan de start van seizoen 2021-2022.

Ze mogen eindelijk weer, onze jeugd, de toekomst van Fortuna. En ze willen zo graag weer wedstrijden spelen. Gelukkig stonden er een paar oefenwedstrijden op het programma, netjes geregeld door Sietske. Wat een moeilijk moment als je dan moet zeggen: helaas, het is niet gelukt en het gaat ook niet meer lukken. We hebben iedereen die we maar konden bedenken benaderd. Dat er geen coach is, dat lost de A4 zelf wel op. Maar geen scheidsrechter… dan kan er echt niet gespeeld worden.

Via deze weg willen we peilen of er nog mensen zijn in de vereniging – of daarbuiten – die wat ervaring hebben met fluiten van A- en B- breedte sport korfbal. En die het geen probleem vinden om een paar keer per jaar een wedstrijd te begeleiden. Maar alleen nog niet wisten bij wie ze zich moesten melden.

We helpen je graag op weg als je nog geen ervaring hebt, maar als het je leuk lijkt om te doen en je wilt op die manier graag iets bijdragen. En als je iemand kent, waarvan je denkt dat we die zouden kunnen vragen, horen we het ook graag!

Je kunt je berichtje sturen aan jeugdscheidsrechter@fortuna-korfbal.nl

Namens de commissie jeugdscheidsrechters,

Nicoliene

Lees meer nieuws