Wat een weekend!

Wat een feest zaterdag! Gelukkig hebben we de foto’s nog… 😊

Heb genoten en ben super trots om voorzitter te mogen zijn van deze vereniging waar we met z’n allen achter het team staan en waar we met meer dan 500 vrouw en man sterk Fortuna/Delta Logistiek 1 naar de overwinning hebben geschreeuwd. En om daarna met elkaar in de kantine een feestje te vieren met zanger Hans en DJ Jochem en Sander. Dat er nog vele van deze avondjes mogen volgen!

Dit soort gebeurtenissen lijken ogenschijnlijk natuurlijk te verlopen, maar er zijn veel vrijwilligers die de afgelopen weken op de achtergrond ervoor gezorgd hebben dat de wedstrijden tegen KZ/Thermo4U en Ahoy een feest zijn geworden. En hoewel veel vrijwilligers dagelijks bezig zijn om van alles te regelen voor Fortuna wil ik langs deze weg Joris, Ed, Jeroen, Quincy, Jens, Richard, Mandy, Sander en Jordi bedanken voor hun inzet de afgelopen weken rondom deze play-off wedstrijden.

Zaterdag zijn er ook feestjes gevierd door een aantal andere teams. Fortuna/Delta Logistiek 3 was al zeker van promotie naar de Overgangsklasse en het vierde wist zich te handhaven ten kosten van stadsgenoot DES. Belangrijk voor de club, ook wat betreft de aansluiting richting Fortuna/Delta Logistiek 2. Goed om te zien dat Sascha en Jan vrijdagavond als reserve met het tweede mee kunnen. Tevens de felicitaties voor Richard en Wim.

Geen sterk eerste zonder een sterk tweede! Afgelopen vrijdagavond trad het tweede aan tegen het geroutineerde Blauw-Wit 2 om te bepalen wie er kampioen werd bij de reserve teams. In een spannende wedstrijd wist het tweede de titel in de wacht te slepen. Het team heeft zich de afgelopen weken gevormd tot een sterk collectief met een mooie overwinning op PKC/Vertom 2 en vrijdag dus tegen Blauw-Wit, hulde!

De verwachtingen waren vooraf al hoog gespannen: Fortuna/Delta Logistiek en PKC/Vertom zouden de finale wel gaan halen en het is dan fijn dat we er staan. We willen mee blijven doen in de top en dat is waarom we verlengd hebben met Ard en Damien. Continuïteit en geloof in de aanpak van beide heren en de club zijn belangrijke redenen om met elkaar door gaan. Wat betreft de finale, die is altijd spannend en met het support van al die Fortuna/Delta Logistiek fans hebben we een geweldig feest kunnen vieren en Thomas het afscheid kunnen geven dat hij verdient. Wij zijn de beste van Nederland, nog steeds regerend Europees kampioen, en …wij zijn de beste van de Wereld!

En dat we nog veel feestjes met elkaar mogen vieren bij Fortuna/Delta Logistiek!

Namens het bestuur,

Jan Jaap van Leusden
Voorzitter

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »