Beste kids, ouders, opa’s en oma’s, andere familieleden en bekenden,

Ook dit jaar organiseren we weer de Tête à Tête narcissenactie in de weken voor Pasen. Jij kan ze gaan verkopen vanaf 24 maart  tot en met 13 april. Ga je familie, buren en vrienden af of wellicht is er een bedrijf dat er op zijn paasbest wil uitzien? De opbrengst is volledig voor onze vereniging.

Wat zijn de prijzen van de Paas-Narcissen??

1 potje    = 1,50 euro
3 potjes  = 4 euro
6 potjes  = 6 euro

Verkoop Tête à Tête narcissen voor en door de jeugd van Fortuna

De actie loopt van 24 maart tot en met 13 april 2019. Je verkoopt de potjes narcissen, noteert de bestelling en laat de mensen direct betalen. Het Narcissen actie_info formulier_2019 en het geld moet je dan uiterlijk op 13 april ingeleverd hebben bij je coach of contactouder van jouw team. Op 16 april kun je de potjes narcissen die je verkocht hebt ophalen bij Fortuna tussen 19:00 en 21:00 uur. Daarna breng je de narcissen naar de mensen aan wie je ze hebt verkocht. Er zitten 25 potjes in een krat. Na aflevering van de potjes lever je de lege kratten z.s.m. weer in bij Fortuna/Delta Logistiek.
Wie de meeste narcissen verkoopt, ontvangt een leuke verrassing.

Steun het goede doel!!

Dit jaar kun je ook weer een ‘narcissen donatie’ doen aan de Bieslandhof in Delft. Koop potjes narcissen bij Fortuna en geef deze vervolgens af aan Fortuna/Delta Logistiek voor het goede doel. Deze narcissen zullen wij dan namens Fortuna overhandigen aan het goede doel. Een mooi gebaar !! Je kunt op het formulier aangeven of je de narcissen aan een goed doel wilt geven.

U kunt nu ook zelf al een bestelling plaatsen voor de narcissen via onderstaand bestelformulier:

Bestelformulier narcissen

Prijzen:
1 potje = 1,50 euro
3 potjes = 4 euro
6 potjes = 6 euro

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bestelling (verplicht)
Narcissen

Ik koop de narcissen voor (maximaal 1 hokje aanvinken!)
mijzelfGoed doel: De Bieslandhof in Delft (ouderenzorg)

Uiterste besteldatum via dit formulier is 13 april a.s.
Dinsdag 16 april tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u uw bestelling afhalen in de kantine van Fortuna/Delta Logistiek.

Uw bestelling is pas definitief als u ook de kosten hebt betaald. Het bedrag van uw reservering moet uiterlijk 14 april 2019 zijn bijgeschreven op rekeningnummer NL91 INGB 0005 6571 68 ten name van Korfbalvereniging Fortuna o.v.v. narcissen en uw naam.

 

Share This