Beste kids, ouders, opa’s en oma’s, andere familieleden en bekenden,

Ook dit jaar organiseren we weer de Tête à Tête narcissenactie in de weken voor Pasen. Jij kan ze gaan verkopen vanaf 10 t/m 24 maart. De opbrengst is volledig voor onze vereniging en zal ten goede komen aan de verbouwing van de toiletgroepen. We willen graag op korte termijn starten met deze verbouwing.

Wat zijn de prijzen van de Paas-Narcissen??

1 potje    = 1,25 euro
3 potjes  = 3 euro
6 potjes  = 5 euro

Verkoop Tête à Tête narcissen voor en door de jeugd van Fortuna

De actie loopt van 10 maart t/m 23 maart. Je verkoopt de potjes narcissen, noteert de bestelling en laat de mensen direct betalen. Het Bestelformulier narcissen Fortuna 2018 en het geld moet je dan uiterlijk op 24 maart ingeleverd hebben bij je coach of contactouder van jouw team. Op 27 maart kun je de potjes narcissen die je verkocht hebt ophalen bij Fortuna tussen 19:00 en 21:00 uur. Daarna breng je de narcissen naar de mensen aan wie je ze hebt verkocht. Er zitten 25 potjes in een krat. Na aflevering van de potjes lever je de lege kratten z.s.m. weer in bij Fortuna/Delta Logistiek.

Steun het goede doel!!

Dit jaar wil Fortuna een “narcissen donatie” doen aan twee Delftse organisaties. Koop je potjes narcissen bij Fortuna en geef deze vervolgens af aan Fortuna/Delta Logistiek voor het goede doel. Deze narcissen zullen wij dan namens Fortuna overhandigen aan het goede doel. Een mooi gebaar !! Je kunt op het formulier aangeven of je de narcissen aan een goed doel wilt geven.

Welk doel / organisaties?

• De Bieslandhof in Delft (ouderenzorg)
  • Reinier de Graaf Gasthuis in Delft (ziekenhuis)

U kunt nu ook zelf al een bestelling plaatsen voor de narcissen via onderstaand bestelformulier:

Bestelformulier narcissen

Prijzen:
1 potje = 1,25 euro
3 potjes = 3 euro
6 potjes = 5 euro

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bestelling (verplicht)
Narcissen

Ik koop de narcissen voor (maximaal 1 hokje aanvinken!)
mijzelfGoed doel: Reinier de Graaf ziekenhuisGoed doel: De Bieslandhof in Delft (ouderenzorg)

Uiterste besteldatum via dit formulier is 23 maart a.s.
Dinsdag 27 maart tussen 19.00 en 21.00 uur kunt u uw bestelling afhalen in de kantine van Fortuna/Delta Logistiek.

Uw bestelling is pas definitief als u ook de kosten hebt betaald. Het bedrag van uw reservering moet uiterlijk 24 maart 2018 zijn bijgeschreven op rekeningnummer NL05 INGB 0007 1592 09 ten name van Korfbalvereniging Fortuna o.v.v. narcissen en uw naam.