Wedstrijdverslagen 16 december

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af hebben gebracht.
We hebben deze week weer een hoop verslagen binnen gekregen. Super leuk en bedankt iedereen!

F4:

Deze zaterdag speelden wij thuis tegen Excelsior F1. Zij staan een plek onder ons met 1 punt verschil. In de eerste helft stonden we 0-4 achter. Met onze 5 spelers in het veld maakten we al snel 2 doelpunten, waardoor we weer 4 tegen 4 moesten spelen. Er vielen veel doelpunten in 10 minuten en uiteindelijk stonden we in de rust met 9-4 voor. .  Uiteindelijk hebben wij met 16-5 gewonnen! Iedereen heeft deze wedstrijd gescoord.

Goed gespeeld Sofie, Fenna, Isa-Beau, Lizzy en Tristan!

C1:

Vandaag mocht de C1 het thuis opnemen tegen Korbis C1.

De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang en uiteindelijk kwam de openingstreffer na 4 min van Korbis. Gelukkig maakte Justin direct gelijk. Direct daarna de 2-2 via een mooie vrije bal van Jenna na 10 minuten. Voor de rust had Fortuna een klein gaatje van 5-3 door 2 snelle doelpunten. Daarna was de stand 7-3 en moest Korbis een time- out nemen. Dit heeft zeker wel iets geholpen, want vlak voor de rust kwam Korbis op een ruststand van 8-6.
Korbis kwam goed uit de rust en maakte al snel 8-8.
Justin doorbrak de doelpuntloze fase van Fortuna en maakte 9-8.
Koen zorgde een kwartier voor tijd voor een klein gaatje van 3 punten: 12-9.
Dit bleek achteraf een tikkie voor Korbis te zijn, want daarna liep Fortuna knap uit naar een 16-10 voorsprong.
Uiteindelijk was de eindstand 17-11 met daarbij het 100-ste gescoorde zaaldoelpunt voor de C1 en sluit Fortuna ongeslagen het veld- en zaalseizoen in 2023 af!
Tijd voor vakantie en lekker uitrusten. In 2024 weer knallen met alle return wedstrijden.
Namens de C1 wensen wij iedereen alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Lever ook je teamverslag aan!

Schrijven jullie ook een klein verhaaltje over de wedstrijd? Je kunt er eventueel een leuke (actie)foto bij doen. Let op: check dan wel even of alle ouders van de kinderen op de foto het ermee eens zijn dat de foto op de Fortuna-website bij de jeugdverslagen wordt geplaatst.

Mail het verhaaltje met of zonder foto in het weekend of uiterlijk t/m maandagavond naar jeugd-tc@fortuna-korfbal.nl, dan wordt je stukje op woensdag meegenomen in deze rubriek.

Heb je een leuk stukje, maar ben je te laat met opsturen? Geeft niks, maar dan kan het zijn dat hij de week erna pas wordt gepubliceerd😊