Wedstrijdverslagen 16 maart + G-korfbalverslag

B3:

Fortuna B3 presteert het dan toch en hoe !!

Wat een wedstrijd, wat een wilskracht van deze toppers! Na het gelijke spel bij HKV vorige week leek het een zeer zware opgave te worden. Na eerder dit seizoen al drie keer van DES verloren te hebben, moest er vandaag gewonnen worden om zo de gouden medaille om te mogen hangen. Na 0-3 achter gestaan te hebben, liet de B3 een ongekende wilskracht zien en trokken ze de wedstrijd steeds meer naar zich toe. Dit resulteerde uiteindelijk in een 9-8 overwinning!! Trainers en spelers, jullie zijn geweldig!!

G1:

Op 09 maart hadden we onze laatste wedstrijd in de zaal we speelden met z’n zessen: Yvonne,Yvette,Fabian,André,Alex en Mirella.We gingen er met frisse moed aan de bak.Helaas verloren we 6-2 van PKC.Na wat aanwijzingen van Joyce,Petra en Jasmijn konden we ons gaan voorbereiden op de wedstrijd tegen Merwede die we met 7-0 hebben gewonnen.Als laatste moesten we tegen Blauw wit dat was ook een heerlijke wedstrijd waar we helaas ook 6-2 van verloren.Op naar de volgende wedstrijden op het veld waar we tegen Thor, Nikantes en Merwede mogen spelen op 20 april.Maar eerst hebben een gezellig feestje met andere G-teams bij Merwede op vrijdag 5 april.Mirella van ons G-team

Zes jeugdteams kampioen in de zaal en de C1 naar de Play-offs

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste zaalcompetitie wedstrijd.
Op de laatste speeldag in de zaal zijn de E5 en de B3 kampioen geworden.

De B3 speelde een hele spannende wedstrijd en wist heel knap met 1 punt verschil te winnen van DES B1.

De E5 was goed op schot en won 17- 6.

In totaal zijn er in de zaal 6 Fortuna teams (F1, F2, F6, E4, E5 en B3) kampioen geworden.
De C1 heeft een knappe tweede plaats in de hoofdklasse behaald, wat recht geeft op een play-off wedstrijd.
De C1 speelt a.s. zaterdag om 16.30 uur uit tegen PKC C1 in Papendracht.

Heel veel succes C1!

Lever ook je teamverslag aan!

Schrijven jullie ook een klein verhaaltje over de wedstrijd? Je kunt er eventueel een leuke (actie)foto bij doen. Let op: check dan wel even of alle ouders van de kinderen op de foto het ermee eens zijn dat de foto op de Fortuna-website bij de jeugdverslagen wordt geplaatst.

Mail het verhaaltje met of zonder foto in het weekend of uiterlijk t/m maandagavond naar jeugd-tc@fortuna-korfbal.nl, dan wordt je stukje op woensdag meegenomen in deze rubriek.

Heb je een leuk stukje, maar ben je te laat met opsturen? Geeft niks, maar dan kan het zijn dat hij de week erna pas wordt gepubliceerd😊

Lees meer nieuws