Wedstrijdverslagen 2 december

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af hebben gebracht.
We hebben deze week weer een hoop verslagen binnen gekregen. Super leuk en bedankt iedereen!

D1:

Vandaag mocht de D1 vroeg uit de veren, want we moesten naar Groen Geel. Dat was voor sommige kinderen toch best een lange rit. We waren er ruim op tijd dus iedereen kon even bijkomen en wakker worden. Luca deed met ons mee vanwege de zieke Nathan en Abe was mee als reserve. De wedstrijd startte voortvarend. We stonden heel snel 2-0 voor dus we gingen er als ouders eens goed voor zitten.
Ook het andere vak scoorde heerlijk mee en iedereen was weer lekker fel op het onderscheppen van de bal. Vooral Veerle en Elle hebben hun dames gek gemaakt en super veel ballen eruit gehaald. Door deze onderscheppingen kon er goed worden aangevallen in het andere vak en scoorde we lekker door. We gingen de rust in met 8-4 in ons voordeel. De tweede helft had ongeveer hetzelfde speelbeeld. We bleven door scoren en doorgaan met ballen onderscheppen. Veroniek en Abe hebben beide ook nog ingevallen en dat ging ook helemaal prima. Komende zaterdag komen we het bekende TOP weer tegen. Deze tegenstander kennen we nog van het veld. Het is een goede ploeg dus we zullen heel scherp moeten zijn. Vooral hun doorloopballen zijn gevaarlijk dus dat betekent goed voorverdedigen.
Luca en Abe bedankt voor het meegaan!

F4:

Deze zaterdag speelden wij tegen Avanti F1. Wij hebben vaker tegen dit team gespeeld op het veld en we zijn altijd erg aan elkaar gewaagd. We begonnen de wedstrijd gelijk op. In de eerste 10 minuten stond het 5-4. Al snel na de 10 minuten stonden wij verder voor en speelden we bijna de hele wedstrijd tegen 5 spelers van Avanti. De einduitslag is 14-20 geworden.  Goed gespeeld Sofie, Isa-Beau, Fenna, Lizzy en Tristan!!

 

Lever ook je teamverslag aan!

Schrijven jullie ook een klein verhaaltje over de wedstrijd? Je kunt er eventueel een leuke (actie)foto bij doen. Let op: check dan wel even of alle ouders van de kinderen op de foto het ermee eens zijn dat de foto op de Fortuna-website bij de jeugdverslagen wordt geplaatst.

Mail het verhaaltje met of zonder foto in het weekend of uiterlijk t/m maandagavond naar jeugd-tc@fortuna-korfbal.nl, dan wordt je stukje op woensdag meegenomen in deze rubriek.

Heb je een leuk stukje, maar ben je te laat met opsturen? Geeft niks, maar dan kan het zijn dat hij de week erna pas wordt gepubliceerd😊

Lees meer nieuws

Oefenwedstrijden voorjaar 2024

De oefenwedstrijden voor het veld zijn inmiddels gepland. Mochten er nog wijzigingen komen dan zal dit met de betreffende teamouder worden gedeeld. Van enkele wedstrijden

Lees meer »