Wedstrijdverslagen 9 december

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de verrichtingen van al onze jeugdteams? In deze rubriek kunnen jullie wekelijks teruglezen hoe de jeugdploegen het ervan af hebben gebracht.
We hebben deze week weer een hoop verslagen binnen gekregen. Super leuk en bedankt iedereen!

F4:

Deze week speelden wij thuis tegen Nieuwerkerk F3. In het begin ging het gelijk op. Al snel stonden wij met 3 punten voor en hebben we de rest van de wedstrijd tegen 5 spelers gespeeld. In de rust stond het 8-3. Na de rust kwamen er een tijdje geen doelpunten. Uiteindelijk hebben we met 11-8 gewonnen.  Goed gespeeld allemaal! Fleur bedankt voor het invallen bij onze wedstrijd!

D1:

Vandaag speelde de D1 tegen TOP D1 in onze eigen hal. Een sterke tegenstander die we nog kennen van het veld. De wedstrijd startte fel en ging de eerste 20 minuten gelijk op. Net voor de rust sloeg TOP een klein gaatje en gingen we rusten met 4-7. De tweede helft konden we helaas niet verder aanhaken en kon TOP langzaam verder uitlopen. We kregen genoeg schotkansen, maar het leek wel of er een deksel op de korf zat. De bal wilde er maar niet in. Ondanks de goede rebounds van Thomas die overal lekker bovenuit stak. De uitslag was 8-14.
Dees weer bedankt voor het reserve zitten en invallen. Komende zaterdag gaan we naar Nieuwerkerk. Ook een goede ploeg waar we op het veld één keer net van verloren hebben en één keer gelijk hebben gespeeld.

F1:

Vandaag mocht de F1 al om 8.10 verzamelen en reden we in het donker naar Alphen aan den Rijn naar Tempo toe. Een onbekende ploeg voor ons. Tempo had wisselend gewonnen en verloren. Vanaf het begin van de wedstrijd was wel duidelijk dat Tempo goed wakker was. Fortuna had moeite met gooien en vrij lopen. Bij Fortuna waren er een aantal nog aan het wakker worden. Het duurde dus even voordat we het eerste doelpunt scoorde. Er moest vandaag goed worden gezocht naar de vrije spelers. Gelukkig werden die ook wel gevonden waardoor we wel op voorsprong bleven, maar het bleef spannend. Super speler erbij, super speler eruit was een beetje de strekking van de wedstrijd. Dit speelt erg onrustig, maar tijdens de vier tegen vier momenten waren wij wel de bovenliggende partij. In het laatste kwart kwam Tempo nog op één doelpunt verschil en was het billenknijpen voor ons. Gelukkig zette Fortuna dan weer even aan en zagen we vandaag ook mooie aanvallen en doelpunten.
Uiteindelijk is er gewonnen met 12-10 en staat de F1 nog steeds ongeslagen bovenaan. Op naar Madjoe die schijnbaar grote kinderen heeft. We spelen dan ietsje later dus hopelijk zijn alle kinderen dan scherp en wakker.

Lever ook je teamverslag aan!

Schrijven jullie ook een klein verhaaltje over de wedstrijd? Je kunt er eventueel een leuke (actie)foto bij doen. Let op: check dan wel even of alle ouders van de kinderen op de foto het ermee eens zijn dat de foto op de Fortuna-website bij de jeugdverslagen wordt geplaatst.

Mail het verhaaltje met of zonder foto in het weekend of uiterlijk t/m maandagavond naar jeugd-tc@fortuna-korfbal.nl, dan wordt je stukje op woensdag meegenomen in deze rubriek.

Heb je een leuk stukje, maar ben je te laat met opsturen? Geeft niks, maar dan kan het zijn dat hij de week erna pas wordt gepubliceerd😊