Wegens succes grote uitdagingen voor volgend seizoen. Alle hulp is (snel) nodig!

Het gaat heel goed met Fortuna! Het eerste en tweede zijn kampioen en ook Fortuna 3 is gepromoveerd naar de Overgangsklasse en gaat komend jaar met hogere weerstand spelen, met schotklok en zuivere speeltijd. Fortuna 4 heeft zich netjes weten te handhaven in de 2e klasse; een belangrijke prestatie, omdat dit het eerste seizoen als selectieteam was na jaren afwezigheid! Fortuna 5, met veelal oud spelers van onze (R)KL selectie, is ook kampioen en promoveren ook naar de 2e klasse. Daarnaast stromen er veel jeugdspelers komend seizoen door naar de senioren die graag bij Fortuna blijven korfballen.

Om volgend jaar deze opwaartse spiraal voort te zetten willen de TC’s meer wedstrijdteams formeren. Namelijk Fortuna 1 t/m Fortuna 6 en daarmee ook zoveel mogelijk leden actief binnen de vereniging behouden. Daarvoor is echt alle hulp nodig: het zou geweldig zijn voor de vereniging als dit gaat lukken! Maar wat is daarvoor nodig?

  1. We hebben spelende dames voor alle seniorenteams nodig. Voor zowel de wedstrijd- als de breedtesport. De wedstrijd sportteams trainen 1 à 2 keer per week als team en spelen competitie in de 2e klasse. De breedtesport teams trainen 1 keer per week en spelen in het weekend hun wedstrijd.  Ben jij iemand of ken jij dames die het leuk vinden om bij Fortuna te komen spelen in één van deze teams, dan ben jij  of zijn deze meer dan welkom.
  2. Trainers voor Fortuna 3 (naast Wim), Fortuna 4, Fortuna 6 en Fortuna 8. Het trainen/coachen van deze teams betekent minimaal 1x training geven, de wedstrijd coachen en daarbuiten ook gezelligheid brengen en leuke dingen doen met het team. Natuurlijk kan de job ook verdeeld worden tussen meerdere personen.

Als jij op wat voor manier dan ook de TC’s kan helpen dit te realiseren neem dan snel contact op.

Mail naar  tc@fortuna-korfbal.nl of naar sjc@fortuna-korfbal.nl.

Lees meer nieuws

Elma, bedankt!

Kreeg jij ook altijd een verjaardagskaart van Fortuna voor je verjaardag? Dat klopt! Elma Woltman heeft meer dan 30 jaar lang alle verjaardagskaarten voor de kinderen

Lees meer »