Werkzaamheden Kruithuisbrug Delft van mei t/m augustus

Vanaf mei tot en met augustus zijn er werkzaamheden aan de Kruithuisbrug. Grotendeels kan het autoverkeer over de brug heen en is Fortuna dus gewoon bereikbaar via de Kruithuisbrug.

Soms is de brug echter gedeeltelijk afgesloten voor autoverkeer. Er blijft dan in beide richtingen één rijstrook over waar met aangepaste snelheid gereden kan worden, wat vertraging kan opleveren. Soms is de brug volledig afgesloten. Dan moet het autoverkeer een omleidingsroute volgen. Afsluiting van de brug vindt zo veel mogelijk in de avond en de nacht plaats, zodat het verkeer zo min mogelijk hinder ondervindt.

Het fiets- en voetpad zijn vanwege werkzaamheden volledig afgesloten van 19 juli tot 26 augustus. Omfietsen is mogelijk via de Abtwoudsebrug, dit duurt ongeveer 10 minuten. De fietsomleidingen worden met gele borden aangegeven. Dit valt gelukkig tijdens de zomervakantie, maar houd er rekening mee als je in deze periode richting Fortuna gaat.

Meer informatie, de planning en gevolgen voor de bereikbaarheid vind je op de projectpagina voor de werkzaamheden op de website: www.zuid-holland.nl/kruithuisbrug.

Lees meer nieuws