Wijzigingen in technische staf Fortuna/Delta Logistiek

Met ingang van het seizoen 2021/2022 is er een aantal mutaties in de technische staf van Fortuna/Delta Logistiek. Wouter Jansen, de afgelopen twee seizoenen trainer/coach bij Fortuna/Delta Logistiek 2 stopt. Hij zal worden vervangen door Jeroen Preuninger. Preuninger zal samen met Sijmen van den Bergh het reserveteam van Fortuna/Delta Logistiek gaan trainen en coachen.

Preuninger was de afgelopen seizoenen actief in de jeugdopleiding van Fortuna/Delta Logistiek. De oud-selectiespeler vormde sinds vorig seizoen een trainersduo met Arno van Meerbeek bij de A1. Van Meerbeek zal ook het komend seizoen voor deze juniorengroep blijven staan. Hij gaat deze klus aan met Wouter Böhmers. Böhmers speelde in het verleden voor de Delftse formatie, in die periode was hij ook al actief als talententrainer bij Fortuna/Delta Logistiek.

Fortuna/Delta Logistiek bedankt Jansen voor zijn inzet en prestaties in de voorgaande twee seizoenen.

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This