Wim Korving en Richard Mafficioli volgend seizoen trainers Fortuna/Delta Logistiek 3

Fortuna/Delta Logistiek is bijzonder verheugd te melden dat vanaf volgend seizoen naast Richard Mafficioli, ook Wim Korving als trainer voor de selectie van Fortuna/Delta Logistiek 3 zal staan. Korving is lid van Refleks, waar hij ook meerdere ploegen onder zijn hoede nam als coach. Dit seizoen was hij actief als trainer van Paal Centraal, daarvoor was hij ook al vier jaar actief bij IJsselvogels.

“Enkele weken geleden ben ik benaderd door de TC Topsport. We zijn toen in gesprek geraakt. Ik heb daar even over na moeten denken, maar uiteindelijk heb ik daar positief op geantwoord. Richard is voor mij geen onbekende, we kennen elkaar uit een heel ver verleden bij Refleks.”

Gisteravond werd Korving aan de groep bekendgemaakt, komende weken gaat hij samen met Mafficioli aan de slag met de plannen voor de B-selectie van het komende seizoen. Hier wordt naast Fortuna/Delta Logistiek 3 ook de ontwikkeling van Fortuna/Delta Logistiek 4 in meegenomen. Binnenkort hoopt de TC Topsport de trainers van Fortuna/Delta Logistiek 4 bekend te kunnen maken.

Wij heten Wim van harte welkom bij Fortuna/Delta Logistiek!

Lees meer nieuws

Fortuna D1 5e op het NK in Vleuten

Wat een feest! Als afsluiting van een succesvol korfbalseizoen tegen talentvolle leeftijdsgenoten mogen korfballen. Acht super enthousiaste ploegen en hun supporters  kwamen uit heel Nederland

Lees meer »
Share This