Word jij de nieuwe Verzorger van Fortuna 2?

Als verzorger van Fortuna 2 ben jij de steun en toeverlaat van ons team. Jij zorgt ervoor dat onze spelers en speelsters in topconditie blijven en op hun best kunnen presteren. Met jouw expertise ben je onmisbaar voor de gezondheid en het welzijn van onze sporters. Jij bent degene die ons helpt herstellen, fit houdt en begeleidt naar optimale prestaties.

Wat je gaat doen:

  • Behandelen van blessures: Voer fysiotherapeutische behandelingen uit om blessures te verhelpen en te voorkomen.
  • Voorbereiden van trainingen: Zorg voor een optimale fysieke voorbereiding van de spelers tijdens trainingen en wedstrijden en zorg voor goed ingetapete enkels en eventueel andere gewrichten.
  • Advies en begeleiding: Geef advies over voeding, rust en herstel om de algehele gezondheid van de spelers te bevorderen.
  • Monitoring en evaluatie: Houd de fysieke conditie van de spelers bij en evalueer hun vooruitgang regelmatig.
  • Samenwerken met staf van Fortuna 2: Werk nauw samen met de verzorger van Fortuna 1 en onze fysiotherapeut als het gaat om de verzorging, werk samen met de trainers van Fortuna 2 inzake fitheid en eventuele hersteltijd van spelers.

Wie wij zijn:

Fortuna  is een ambitieuze korfbalvereniging, spelend op het hoogste niveau van Nederland, met een passie voor de sport en gezondheid. Wij geloven in de juiste uitvoering van sporterszorg en zetten ons in voor de voortdurende ontwikkeling en ondersteuning van onze spelers. Onze club staat voor professionaliteit, teamgeest en een onvermoeibare drang naar verbetering. Daarbij draaien wij boven in de top mee en speelt ons tweede team om de prijzen, zowel op het veld als in de zaal.

Wat wij bieden:

  • Professionele ontwikkeling: Mogelijkheden voor trainingen en cursussen om je kennis up-to-date te houden.
  • Gezellige werkomgeving: Een team van enthousiaste en gedreven collega’s en sporters natuurlijk.
  • Gezondheidsvoordelen: Toegang tot sportfaciliteiten en gezondheidsprogramma’s.
  • Flexibele werktijden: In overleg met de staf en verzorger van Fortuna 1 kunnen er afspraken worden gemaakt over aanwezigheid tijdens trainingen en wedstrijden.
  • Financiële vergoeding: Naast bovenstaande is er een vergoeding beschikbaar voor deze functie.

Het team:

Ons team bestaat naast een gedreven verzorger voor Fortuna 1 en een fysiotherapeut voor de gehele selectie, uit vier trainers, waarvan twee specifiek voor Fortuna 2. Dit zijn gedreven personen die allemaal één doel voor ogen hebben: het beste uit onze spelers halen. We werken samen in een hechte en ondersteunende omgeving waar jouw mening telt en jouw inzet wordt gewaardeerd.

Solliciteer nu!

Ben jij de Verzorger die Fortuna 2 naar een hoger niveau tilt? Stuur dan je cv en motivatie naar tc@fortuna-korfbal.nl en maak deel uit van ons winnende team!

Contact:

Marcel Segaar of Jeroen Preuninger
tc@fortuna-korfbal.nl

Bij Fortuna 2 maken we elke dag het verschil. Word onderdeel van ons succesverhaal!

Lees meer nieuws