Maar liefst drie ploegen van Fortuna/Delta Logistiek spelen tijdens hun finalewedstrijd in Bennekom om het Nederlands Kampioenschap.

Afgelopen zaterdag was al een hele bijzonder dag doordat onze D1 kampioen werd bij het door Dijkvogels geweldig georganiseerde Nederlands Kampioenschap voor D-jeugd in Maasdijk. Na de NK zaaltitel behaalde de D1 ook de NK veldtitel. Namens het bestuur nogmaals gefeliciteerd met deze zeer bijzondere prestatie.

Daarnaast speelde afgelopen zaterdag ook de C1, B1, A1 en Fortuna 1 de wedstrijden waarbij zij zich konden plaatsen voor de finale aanstaande zaterdag bij DVO in Bennekom.

Helaas was onze B1 die dag de mindere en verloor haar wedstrijd. Zowel de C1 als de A1 en Fortuna 1 wonnen alle drie hun belangrijke wedstrijden waardoor zij aanstaande zaterdag de finale gaan spelen om het Nederland Kampioenschap.

Fortuna C1 speelt om 12:00 uur
Fortuna A1 speelt om 16:00 uur
Fortuna 1 speelt om 18:00 uur

Wij wensen alle ploegen natuurlijk heel veel succes en probeer net als de D1 het Nederlands Kampioenschap veldkorfbal naar Delft te halen.

Voor de supporters:
De dag begint voor veel supporters al om 12:00u in Bennekom bij de C1. Anderen zullen misschien iets later aansluiten voor de A1 en/of Fortuna 1. Als we kijken naar de planning van de dag dan zien we dat de prijsuitreiking van Fortuna 1 zal plaats vinden om 19:50u op het complex van DVO. Fortuna 1 zal dan niet voor 22:00u terug zijn in Delft. Wat weer erg laat is voor de C-jeugd. Daarnaast is zaterdag het complex in gebruik door Paal Centraal die daar haar jaarlijkse BBQ/eindfeest organiseert.

Omdat deze dag voor velen al vroeg begint en laat zal eindigen heeft het bestuur besloten om de gebruikelijke huldiging niet op het complex van Fortuna te houden.

Het bestuur zal na de prijsuitreiking op het complex van DVO een plek zoeken om samen met de Fortuna supporters de ploeg te huldigen.

Natuurlijk is er ’s avonds bij Fortuna wel gelegenheid om gezellig na te praten op het veld naast de sporthal.

Supporters, de ploegen vinden het natuurlijk geweldig dat jullie hen massaal komen aanmoedigen. Zorg ervoor dat we dit op een positieve wijze doen. Laat de tegenstander in hun waarde, focus je op onze eigen club. Gedraag je bij onze gastheer DVO zoals je ook wil dat mensen zich gedragen op ons eigen complex. Respect staat hoog in ons vaandel. Maak er een mooi feestje van!

Tot slot, Fortuna kiest ervoor om geen bloemen uit te reiken na de wedstrijden. Vaak halen de bloemen de thuisbestemming niet, daarbij zit de ploeg bij eventueel verlies niet te wachten op een bos bloemen. Fortuna kiest voor een hapje en een drankje voor de ploegen en steekt het bloemengeld in plaats daarvan in de aankleding van ons complex.

Tot zaterdag!

Bestuur Fortuna/Delta Logistiek
Share This