Slaapfeest 2017

Informatie over het slaapfeest 
Aanstaande zaterdag (14 oktober) is het zover: het jaarlijkse slaapfeest. In dit bericht lees je alles wat je moet weten.

Hoe laat ?
Het slaapfeest is van 14 oktober 19.00 uur tot zondagochtend 15 oktober 09.00 uur.

Wat kost het ?
5 euro. pp

Eten !
Let op ! Het avond eten faciliteiten wij NIET op de zaterdag avond, het ontbijt (voor zover dat er nog ingaat na het meegebrachte snoep) wel.

Wat moet je meenemen?
Luchtbed, slaapzak, kussen (inclusief sloop), medicijnen die je eventueel gebruikt, normale kleding, tandenborstel. tandpasta, slaap artikelen (lees knuffelbeer , slaapdoek etc ).

Welpen, F-jes en E-tjes
Deze gaan een spelprogramma doen en film kijken. Er wordt voor limonade gezorgd. Graag geen energie drankjes meegeven. En hou de snoep berg beheersbaar voor de leiding van het slaapfeest.

D en C Programma / dropping?
Het komt misschien wat rouw op jullie dak maar er is dit jaar geen dropping. De reden is simpel, er is gewoonweg te weinig leiding om dit te faciliteren. Meestal ging deze dropping via de Mc Donalds. Om dit gemis te compenseren kun je in de nacht misschien wel een patatje krijgen bij de EC. Ook vanuit evaluaties van voorgaande edities is gebleken dat dit onderdeel bij de kinderen beter wordt ontvangen dan bij de ouders. We willen hierbij ook gehoor geven aan de input die we verkrijgen.

Maar wordt het nu minder leuk?
De vernieuwde Ec zou de vernieuwde EC niet zijn als we daar tegenover niet iets zetten wat eigenlijk wel veel “vetter“ is dan een dropping. Wat dat is, houden we nog even geheim maar stiekem zijn wij er al 2 weken mee bezig.
Ook nieuw dit jaar is dat je sportkleding moet meenemen. Trainingspak, veld en zaal schoenen. Het lijkt ons verstandig als jullie in deze kleding aankomen!. Doe dan wel “ gewone “ kleding in je tas.
Geen energie dranken en hou ook hier de meegenomen chips, popcorn en wat je nog meer kan bedenken binnen de normen. En (alcoholische) dranken willen we al helemaal niet zien!

 Ouders en begeleiders alle deelnemers. 
 Jullie zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom om jullie kinderen te brengen en misschien alvast te helpen met hun bed opmaken 🙂 moeten jullie waarschijnlijk thuis ook doen.
Later brengen mag ook. Ophalen graag uiterlijk om 09.00 uur, aangezien wij als EC daarna gaan doen wat jullie de hele nacht hebben gedaan, en dat is slapen.

Slaapfeest leiding.
Graag 19:30 aanwezig zijn voor de briefing in de kleine kantine. Voor de leiding die later aansluit is er een herhaling briefing op een later nader te bepalen tijdstip.

Dat was het voor nu : Wij hebben er onwijs veel zin in en de kinderen vast en zeker ook.
Evenementen commissie
NB: ben je vergeten je in te schrijven ? Dat kan nog steeds hier !

 

Share This