18+ en muntverkoop Fortunafeest

Om het vanavond makkelijker te maken voor beveiliging en barpersoneel zullen feestgangers tussen de 18 en 25 jaar gevraagd worden een 18+ bandje te dragen tijdens het Fortunafeest. Ook als je ouder bent dan 25 jaar en er bestaat twijfel over je leeftijd kan de beveiliging en of het barpersoneel vragen of je een 18+ bandje wil omdoen.

De bandjes zullen allereerst bij de entree van de wedstrijd van Fortuna/Delta logistiek 1 uitgedeeld worden. Daarbij kan uiteraard naar identiteitsbewijs gevraagd worden. Daarna kunnen 18+ bandjes vanaf 22:00 bij de muntverkoop opgehaald worden. Ook hier geld dat naar identiteitsbewijs gevraagd kan worden.

Wanneer personen onder de 18 jaar alcohol nuttigen of wanneer alcohol wordt gekocht om door te geven aan personen onder de 18 is de beveiliging genoodzaakt de desbetreffende personen verdere toegang tot het feest te ontzeggen. Dus houd je voor de gezelligheid gewoon aan de regels, dan maken we er een mooi feestje van!

Vanaf 22:00 zal alleen nog met munten betaald kunnen worden. Deze zijn verkrijgbaar achter de bar. Muntverkoop kan tegenwoordig ook met Fortunapas en pinpas!

Tot vanavond!

De EC

Share This