22 oktober Fortuna’s Slaapfeest

Dit bericht is voor alle welpen, E’tjes, D’tjes, C’tjes en B’tjes!

Het slaapfeest komt er weer aan! We hopen dat jullie allemaal uitgerust zijn van vorig jaar want 22 oktober gaan we er weer een groot feest van maken met z’n allen.

Het thema verklappen we alvast: SOCIAL MEDIA! Huh, gaan we dan alleen maar op onze telefoon zitten?! Nee natuurlijk niet! Wat wel? Dat gaan we de komende weken bekend maken, alvast een kleine hint: We gaan op BeReal tocht en springen uit de Fortnite Battle bus om te gaan Lasergamen, vet toch!

Nog nooit mee geweest naar het slaapfeest? Spannend natuurlijk maar het is super leuk! We gaan de hele avond leuke spelletjes doen met z’n allen. En als iedereen heel moe is slaap je met alle andere kinderen in de grote sporthal (en als je de hele nacht wilt op blijven gaan we stiekem gewoon door met alle spelletjes)

Wil je hier nu ook bij zijn, scoor dan je kaartje via: https://store.ticketing.cm.com/slaapfeestfortuna/step/199fd134-07e3-4e10-b6a7-1e89944c02c5

22 oktober 19:00 inloop – 23 oktober 08:30 ophalen kids

Als echte social media influencers zullen we via Facebook en Instagram nog veel meer updates geven over het slaapfeest, houdt dit dus goed in de gaten!

Heb je vragen? Mail dan naar evenementen@fortuna-korfbal.nl

Groetjes, de influencers van het Slaapfeest!

Lees meer nieuws