Voel jij jezelf wel eens Mega Mindy, Jack Sparrow, Spiderman of een Minion? Of wil je weten hoe dat voelt? Ga dan mee met het Fortuna/Delta Logistiek kamp 2016. We hebben dit jaar een heel cool thema, en we gaan er een supergaaf kamp van maken!

Ga mee op avontuur op 10, 11 en 12  juni 2016!

We vertrekken op vrijdag 10 juni om 16.30 uur en komen terug op zondag 12 juni om 18.00 uur.

Welpen vanaf 5 jaar t/m B aspiranten én hun leiding zijn van harte uitgenodigd om  mee te gaan naar het kamp in Sint Michielsgestel. Begeleid je geen team, maar wil je wel graag mee? Meld je aan … er zijn altijd genoeg handjes nodig! De hoofdleiding geeft na sluiting van de inschrijftermijn (1 april) aan bij welk team er nog mensen nodig zijn.

De kosten voor deelname aan dit kamp zijn 55 euro,  betaling gebeurt d.m.v. automatische incasso. De incasso zal plaatsvinden op/rond 10 mei 2016 vanaf het bij de ledenadministratie bekende contributierekeningnummer.

Dit jaar kun je jezelf aanmelden door middel van het inschrijfformulier op deze pagina. Als je inschrijving is gelukt krijg je een bevestigingsmail. Let nog even op de volgende belangrijke voorwaarden:

  • De inschrijving sluit op 1 april 2016
  • Indien de deelnemer later komt of eerder vertrekt van het kamp is kampgeld verschuldigd
  • Ook voor begeleiders is kampgeld verschuldigd
  • Restitutie van het kampgeld vind alleen plaats na akkoord van de hoofdleiding
  • Er is een mogelijkheid tot gespreide incassering van het kampgeld, neem hiervoor contact op met de penningmeester via penningmeester@fortuna-korfbal.nlHero 2 kamp fortuna

Inschrijformulier jeugdkamp

De inschrijving is per 1 april gesloten. Bij vragen kan je contact opnemen met de Kampcommissie via kampcommissie@fortuna-korfbal.nl

Share This