Beste lopers (m/v) en wandelaars (m/v),

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik vanwege een knieblessure afviel als deelnemer aan de wekelijkse dinsdagavondtrainingen. Die blessure blijkt helaas hardnekkiger dan verwacht. Telkens als het met de hersteltrainingen de goede kant op lijkt te gaan, krijg ik toch weer een terugslag. Heel teleurstellend, want ik mis het hardlopen en de gezelligheid van m’n cluppie. Ik ga nu een afspraak maken met een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in dit soort blessures, want ik wil vooralsnog het bijltje er niet bij neergooien. Maar een eventueel herstel zal zeker nog wel geruime tijd vergen.

Dat neemt niet weg dat ik benieuwd ben naar jullie wel een wee. Hopelijk zijn jullie allemaal nog coronavrij, en blijft dat ook zo. Maar voorzichtigheid blijft geboden, zeker nu de tweede golf zich definitief lijkt aan te dienen. We moeten nog even afwachten wat de overheid de komende week voor ons in petto heeft. Hopelijk blijft het mogelijk de trainingen met de nodige voorzorgsmaatregelen te laten doorgaan. Mocht dat niet zo zijn, dan worden we noodgedwongen weer op onszelf teruggeworpen. Gelukkig is het ook tijdens een lockdown mogelijk op eigen gelegenheid te blijven hardlopen, maar gezellig is anders.

Wat de toekomst ook wordt, ik wens iedereen voor de komende tijd blijvend een goede gezondheid toe. Niet alleen voor jullie zelf, maar ook voor iedereen die jullie dierbaar is.

Met vriendelijke groet, stay safe, en hopelijk tot snel!

 

Peter Iping

Share This